My Name is Kifli Mally and I #SupportGaza


Hi Uols,

Semalam kan mek selesai je dari rumah terbuka me otw balik tu terus nampak kawan mek sorang ni En Abam ada buat satu poster yang sangat menarik perhatian mek. Tanpa berfikir panjang mek pun hantar request kat abam untuk buat satu macam ni kat mek. Jadi mek boleh sebarkan kat semua orang dan sama2 menyampaikan mesej tersebut ^_^

En Abam ada buat kan dua font type yang sangat bersesuian dengan personaliti mek gitu ^_^ 
classic and elegant tetap nak berkonsep segala walaupun kan?
ok takpe yang penting niat kita satu je Ikhlas!!!!
ehhhhh tidak kurang juga hebatnya mek minta kepada para TKG Crew sekalian untuk buat benda yang sama sebagai tanda sokongan kami dari Malaysia buat saudara kami di Gaza Palestine
 kebanyakan ada di antara mereka yang tak sempat online atau pun sudah tidur so mek sendiri amik mana yang sempat dan post. Itu sahaja!!!

kepada korang yang nak join dan turut serta sila download poster blank ini seperti dibawah dan edit letak kan nama kalian. Jangan lupa sharing is caring!
 sila download template korang disini yer
dan jangan lupa canang-canangkan khabar ini ^_^

3 comments :

Mahmine said...

nak mudah boleh guna web ni utk generate logo #SupportGAZA

http://lovegaza.pythonanywhere.com/

chenlina said...

chenlina20160119
michael kors outlet
coach outlet store online
chanel outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
ugg boots for women
coach factory outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
lebron shoes
uggs outlet
uggs boots
hollister shirts
replica watches
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
uggs boots
kids lebron shoes
cheap nfl jerseys
timberland outlet
gucci outlet
gucci outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
jordan 11 concord
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
cheap air max
coach factory outlet
nba jerseys
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
cheap uggs
ugg outlet
gucci shoes
uggs sale
michael kors outlet online
as

柯云 said...

2016-03-04keyun
air max 90
michael kors handbags
cheap jordans
air max 95
cheap rolex watches
ugg outlet online
uggs on sale
canada goose outlet
retro 11
rolex watches
air jordans
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
timberlands
hollister clothing
air max 95
cheap uggs
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
uggs sale
coach factory outlet online
michael kors outlet
fitflop clearance
hollister clothing
nike roshe run mens
gucci outlet
p90x
ralph lauren outlet
kobe 8
ralph lauren
kobe shoes
abercrombie and fitch
kd 8
kate spade outlet
michael kors outlet
uggs boots
coach outlet online
uggs outlet
soccer shoes