Aug 18, 2014

#TeamPanAsian: Burung Gagak Yang Attack!



Hi Uols,

seems hari ni semua macam busy je apa kata mek hiburkan korang dengan #TasyaGomez yang asyik dok busy menyampai yang di on date dengan seorang jantan. Di mana apparently jantan ni bukan taste Tasya. 

Meanwhile, pada masa yang sama #SamsiahSwift merupakan seorang good listener dan juga good scanner. Haha terkantoi pula pabila melibat bulu hidung tasya tengan berjuntai ko ghase? 

tak ke terkemut-kemut tasya dibuatnya akibat dari soalan maut samsiah hahaha
sesuai dengan muka kau tasya ^_^


#Pengajaran:jangan sesekali nak mencarut orang lain kalau diri sendiri tu ada banyak kekurangan. Jangan sampai kawan2 sediakan cermin untuk uols melihat wajah uols yang teramat 'cantik' itu ^_^

tapi biasalah sikap sesetengah masyarakat Malaysia khususnya sure tak boleh lari dari sikap carut mencarut ni kan? kadang mek pun ada juga mencarut orang di belakang, tapi bila kadang tersedar tu terus cepat2 menghindari. hahah gituuu mampu ke tidak? 

jangan lupa follow IG mek yer, @kiflimally

No comments :