#TeamPanAsian: Hi, Nak berkenalan boleh?




Hi Uols,

Apa yang korang rasa bila melihat seseorang yang tiptop ber-sunglasses, kemudian beri hint kat korang nak ajar dinner dan date sebagainya ^_^
haruslah meroyan kan? choiiii kalau mek confirm dah koma seminggu! haha

Kekdahnya uols, mek selalu berpesan kat kawan2 mek, mek cakap lah jejants dan gegurl yang korang tengok tu tak semestinya tiptop hokay. Cuba dia try tanggalkan spek tu? baru lah time tu ko dapat menilai raut wajah seseorang.

kau dok puji yang jantan/betina tu umpama dewa sekali tanggalkan sunglasses umpama kera, haha
biasalah uols sometimes Mata kita memang tidak sepadan dengan raut wajah, itu sebab adanya sun glasses selain dari berfungsi elak dari mata terbakar rentung dek matahari, ianya juga berfungsi untuk kurang kan kehinaan pada raut wajah ^_^ tak begitu uols?

Vine Instagram mek ni takde langsung kena mengena dengan sesiapa pun! hokay?
kalau ada yang terasa minta maaf 10 jari mek susunkan. Ini hanyalah sekadar hiburan semata-mata

tapi apa pun pokok pangkalnya setiap orang mesti ada kelebihan dan kekurangan yang telah di tetapkan ^_^
so jangan feeling terlebih je nanti tak pasal-pasal kena kahak.

hahaha Follor lah IG mek kalau nak tengok vine selebinya bersama #TeamPanAsian