#TeamPanAsian: Perempuan bau ketiak

Hi Uols,

amboiiii dah lama tak jumpa kan? tak pernah rasa sebegini rupa, mana tak nya kalau dulu tak update blog rasa bagai nak gila, tapi skang ni kalau di biarkan blog tak update selama seminggu pun tak per, rasa tak mati pun, kalau zaman dulu2 kalau tak update blog seharian rasa nak tercabut nyawa. haha nampak tak begitu dalam kasihnya mek kat blog KIFLIMALLYDOTCOM ni.

Uols, hari tu kan mek seperti biasa menaiki train, dan time tu sedikit sesak ^_^
mek dengan mood yang berbunga-bunga semangat waja nak pergi ke office, tapi bila smpi je kat train tu, mek terhidu satu kakak ni bau ketiak! dan mek syak sesuatu confirm dia before ke kerja dia akan jogging dulu, tak pun dia jalan kak 10km untuk menapa ke train.

hurmmmm masalahnya kau tu perempuan dik non sinonim dengan wangi, jelita dan ayu, 
tapi kalau dah bau ketiak, bau busuk? haishhh itu dah kira berlawanan tahu tak? so dengan harapan lepas ni kepada wanita2 diluar sana yang confident dengan diri nya mengatakan yang kau tak perlukan deodorant, please at least secalit pun jadi lah. Jangan smpi orang lain jadi mangsa bau busuk uols ^_^

saksikan sketsa pendek dibawah ini hahahaha
Enjoy!!!!!!!!!!

3 comments :

dong dong23 said...

cleveland cavaliers jerseys
burberry outlet
timberland outlet
ugg slippers
christian louboutin
louis vuitton outlet stores
cheap jordan shoes
toms outlet
coach outlet
ugg boots
coach outlet
uggs outlet
canada goose coats
adidas yeezy
coach outlet
nike air max 90
nike basketball shoes
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
oakley outlet
kate spade
jordan 8
tods shoes
mbt shoes
ugg uk
louis vuitton handbags
moncler jackets
oakley sunglasses
washington wizards jerseys
coach factory outlet
michael kors outlet
uggs pas cher
ralph lauren outlet
gucci
louis vuitton outlet
ugg sale
ugg boots
louis vuitton outlet
nike outlet store
jordan shoes
20168.16wengdongdong

mmjiaxin said...

http://www.cheap--jordans.us.com
http://www.cheapairjordan.uk
michael kors outlet online
michael kors handbags
discount oakley sunglasses
michael kors factory outlet
jordan retro
michael kors handbags outlet
michael kors outlet
tiffany and co uk
nike zoom
chrome hearts wholesale
http://www.yeezyboost350.uk
http://www.airjordanretro.uk
adidas nmd uk
nike zoom
cheap basketball shoes
fitflops
yeezy boost
michael kors handbags
tiffany and co jewellery
adidas nmd
kobe shoes
michael kors handbags
adidas stan smith sneakers
adidas stan smith
adidas tubular
http://www.kobesneakers.com
cheap retro jordans
christian louboutin outlet
tiffany,tiffany and co,tiffany and co jewelry,tiffany necklace,tiffany bracelet,tiffany ring,tiffany earrings
nike roshe run
yeezy boost 350 for sale
cheap oakley sunglasses
adidas nmd
gg

dong dong23 said...

nhl jerseys
michael kors handbags
cheap uggs
michael kors handbags
coach factory outlet
ugg boots paris
cleveland cavaliers jerseys
ray ban wayfarer
moncler pas cher
toms shoes
20169.29wengdongdong