alaaa baru feeling nak bertalkum bagai.



Hi Uols,

apaa!!!! betul ke hasil dari penyelidikan dan eksperimen yang di jalan di makmal mengatakan bedak talkum amat merbahaya kepada kesihatan khusunya budak-budak uols. 

haiyoooo kalau dah terlalu lama di amalkan siap boleh dapat cancer?
haiyoooo susah lag macam ni. Mek baru feeling2 nak pakai talkut time tidur atau pakai time keluar rumah sebagai touch up yang paling cepat dan ringkas.

tapi sekali mek fikirkan kembali korang perasan tak habuk talkum tersebut sekali di tepuk atau di hembus. mau penuh ruang udara untuk kita sedut kan? choiiiiii

jadi apa kata anda?


No comments :