Merayu pada Majalah GLAM Malaysia

Hi Uols,

ko ghaser? merayu? kifli mally merayu?
choiiii hello takde lah merayu sampai menjatuhkan maruah gituuuuuu....
mek merayu sebab kononya nak tanya lah si admin Glam Lelaki Malaysia ni. Macam mana nak dapatkan copy untuk Majalah Glam Lelaki cover September.

hurmmmm sedih lah uols kalau macam ni, so sekarang ni mek tengah tunggu apa lah si admin tu akan reply. Kalau dia tak reply juga harus lah aku gegarkan spam message ke dalam account mereka ^_^.
ko tak rasa mcam gampang tak bila mek sendiri hantar mesej yang berbunyi seperti di atas ^_^
mungkin kalau dia nak reply tu takde sampai nak meroyan kan....

doakan yang mek dapat cover majalah Glam Lelaki untuk cover September ok.