#TeamPanAsian: Halalkan makan minum aku

Hi Uols,

adakah anda semua pernah ada kawan seperti ini?
haiyoooooooooo makan selalu tidak berlapik, lebih senang nak faham makan yang tidak mementingkan kebersihan. Apa yang dia nampak yang boleh muat mulut dia semua dia kebas.

lebih lebih lagi kalau housemate atau kawan sekolej uols ada yang berperangai macam ni. Confident je nak makan makanan orang dengan harapan owner dah bagi dia light green untuk bersama sama melantak kan?

hahahah tapi kalau takde orang yang macam ni rasa hidup ni tak mencabar pula kan? seolah olah loser hidup keseorangan tiada teman untuk dibawah bergadoh hahaha

nak lagi video video gampang seperti ini korang follow lah mek di Instagram hokay @kiflimally 
wow the power of arang pada ubat gigi anda ^_^ haha Darlie All Shiny White Charcoal Clean http://my.shareddis.com/p/8x4dE

No comments :