#TeamPanAsian: Macam senang je nak beranak!

Hi Uols,

hehe kali ni mek nak cerita sikit dengan uols.
ehem-ehem dah lah akt IG tu caption panjang berjela lepas tu di tambah pula dengan caption kat sini kan?
haha

since korang yang tak tahu lagi tu, kawan mek Norlaila ni dah delivery, apa yang membuatkan mek buat video ni nak tribute kat dia, sebab mek rasa dia delivery baby tu sangat mudah dan segalanya dipermudahkan ^_^ 
tak smpi berapa minit kemudian dah siap post gambar anak dia yang comel tu haha. Meriah uols ^_^

kepada mereka yang dipermudahkan tu Alhamdulillah lah kan, tapi kepada mereka yang mengalami kesulitan tu banyak kan bersabar yer. Pasti tu semua ada hikmahnya ^_^


jangan lupa follow IG mek yang gila2 ni ok ^_^

No comments :