Kau beli nanti aku bayar! bertahun still tak bayar lagi.

hi anak-anak,



korang ada tak kawan yang macam ni? ok serius lah mek ngaku! yessssss aku pun jenis yang kuat suruh kawan aku pesan beli barang, sebab satu aku jenis malas nak keluar rumah kedua dah mereka alang2 kat luar apa salahnya kalau tolong kan, cuba jadi ringan tulang skit hahahha

tapi masalahnya bila part kalau kita buat2 lupa barang yang di pesan tu. Barang sudah habis pakai tapi duit buat2 lupa pulak nak bayar balik. arghhhhh tension lah macam ni kalau asyik memanjang nak free je! memang tak dapat lah der!!!!!

gua pun makan gaji juga, bukan kau sorang je aku nak tanggung ramai lagi der!!! so lu orang semua di luar sana please jangan buat2 lupa kalau dah pesan barang kat orang ok. SILA BAYAR BALIK ada faham?

ok sekarang dah kurang emosi. meh follow IG kita bagi banyak sikit hahhahahahaha

1 comment :

Suratman Adi said...

ada jugak pengalaman macam ni ngan kawan aku. rasa nak marah tapi fikir balik x elok juga kan? hee heee