Oct 8, 2014

kau TAHAN MAKI! sure or not?

Hi Uols,

hurmmmmmm....aku punya ramai kawan, serius kawan aku ramai over the internet line ni ^_^
semua ada yang pelbagai taw, sorang yang jenis rendah diri, membongkak diri, peramah, sopan, kuat makan dan sebagainya.

tapi aku ada sorang kawan jenis yang TAHAN MAKI! yessss orang jenis yang tahan maki ni uols mereka mudah survive di mana dan tak kira apa environment sekali pun. Normally orang yang TAHAN MAKI ni adalah orang yang bersifat memberi keutamaan kepada diri sendiri. Tetap Pendirian, boleh mempertahankan hak diri sendiri. dan juga aggresive. 

Serius uols mek ada sorang kawan macam ni dan dari situ mek boleh baca setiap gerak tubuh mereka yang jenis TAHAN MAKI ni. 

anak anak sekalian, walaupun mereka ni jenis yang TAHAN MAKI tak bermaksud mereka ni dilahirkan dengan hati batu. Bukan yer, maksudnya disini mereka ni jenis yang boleh terima bertubi2 tujahan gitu. Mereka ni seorang yang maha bottom perkasa gitu hahahah. Suka lah uols jenis menghamburkan KAHAK HIJAU kat orang2 macam ni kan?

korang ada kawan seperti ini tak?
 

2 comments :

Rawlins GLAM said...

Hurm....
Rasa cam iols kuat maki
Hahahaha
Singgah entry saya gak ye. TQ

520abc said...

0806jejeasics gel glorify test L'ophtalmologie nike chaussures roshe run premium liberty id femme peut être un domaine de la médecine qui traite nike air max thea pas cher femme noir tout en utilisant les machinations internes chaussure nike air max 90 hyp prm id pour homme de l'œil. Les achats en ligne air jordan femme chaussure de produits d'habillement Bapes vous feront air jordan iv retro pas cher économiser un voyage à Tokyo nike air jordan prix france ou à New York, pas besoin nike roshe run midnight navy pas cher d'économiser de l'argent pour acheter des air jordan 1 mid champs vêtements Bape authentiques, mais baskets new balance femme soldes plutôt des budgets pour les acheter en ligne. chaussures nike air max 1 essential