Mall Review: Quill City Mall Jalan Sultan Ismail @Kuala Lumpur (Review Pendek)

hi anak anak,

hari tu aku first time taw nak jejak kan kaki kat Quill City Mall Kuala Lumpur ni. Boleh dikatakan time aku datang ni banyak lagi kedai yang tak buka. Jadi kesudahan nya korang pun akan tengok sedikit sangkak isi dalam mall ni.

tapi better lah dari takde kan, sebab mall ni pun diterajui oleh Aeon. So takdelah sangkak sangat uols. Ok kedai tak buka itu bukan satu masalah besar, tapi yang paling sangkak dan hazab bila ko masuk je kat bawah tu level LG handphone ko automatically takde line yer anak anak, aku repeat takde line. Terus tercut off lain kau.

aku pun tak taw apa masalah smpi tak line. Ko bayangkan kalau orang keceklakaan kat bawah tu nak buat call urgent. CHOIIIIIIIIII...maaf line ada tiada sila cuba lagi. Hah sesuai cuba smpi orang tu dah mampos hahaha
dengan kaki ini aku cuba untuk merempuh segenap inci Quill City ni.
ok tandas dia seperti biasa, selamat lagi kalau nak berak atau memancut. Tapi tandas yang aku pergi ni sedih juga sebab kepala paip tercabut. Eh macam haram lah sial orang kat sini ni memang jenis hantuk kepala kat kepala paip ke? haha
hah ini sajo beberapa pic yang sempat aku snap dan post kat dalam blog ni, sebab tidak lah semeriah mana sebab kedai banyak lagi tertutup uols. Nanti kalau ada masa aku akan datang untuk tinjau kali ke dua gituuuuu...tapi kalau uols perasan kat depan dia tu memang nice untuk lepak. Ala2 santai gitu, budak budak unikl kalau dah settle kelas confirm akan meroyan lepak kat sini.
ok yang ni pula aku post kat dalam H&M, sumpah sangkak!!! aku repeat SANGKAK!!!
barang dia tak nice, mungkin sebab aku pun deria rasa tentang garment dah takde taste. sebab aku nampak semuanya tak mendatangkan nafsu yang begitu memacak!!!

apa yang aku tengok cara mereka susun barang kat situ sangat tidak ada ONG!!!!
lepas tu aku cuma tertarik apda seksyen wanita tu pun tak sempat habis aku selongkar, dan juga seksyen HOME H&M ok tu je lah yang aku anggap nice. Seksyen kids dan Men SANGKAK!!!!

H&M Please improve pleaseeeee.....hahah boleh gitu!

Address: Exit Jalan Sultan Ismail, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

2 comments :

budakbandunglaici said...

tungu semua kedai buka baru syok nak exercise kaki.. haha

nana said...

Hye the mat sangkak.. first of all, we have the best visual merchandiser any other retail company could ever have. Vm from zara topshop uniqlo n etc are applying for vm position in H&M. So only the best will be selected to with us as a team. Youre a man. N i agree with u. Ur taste and sense of fashion has lacked to negative zero! All your words like sangkak and all, its garbage.. super garbage. Tak ada ong u said?? U dont know anything about fashion then why on earth are u talking about our ong?? U dont know how much are we making. U should get urself some ong first though. Jangan buat hal kat tempat org cari rezeki ok. And next time if H&M isnt a place for u, dont come and take selfies in our mirror! Have a good day mat sangkak. Tengok fashion u pun bukan apa sangat. Macam sangak. Is that how u use the sangkak? Haha ok hahaha