OBS Lumut - Outward Bound School Intro.



Hi Uols,

wow siapa sangka dah setahun lebih mek tinggalkan OBS kat lumut tu. OBS - Outward Bound School ni adalah bagi mereka yang nak di dedahkan dengan training dan juga aktiviti lasak akan di hantar untuk sesi latihan disini. Kalau tak silap mek dengan budak graduate trainee yang lain pergi dalam seminggu macam tu. Banyak juga yang kita orang belajar dalam seminggu tu.

hurm kalau nak diceritakan memang best. tapi tunggu lah yer. mek just nak buat entry ni sebagai entry kenangan hahaha.