Puaka betul budak budak iphone ni. Kuat menghasut!




Hi anak anak,

haha confirm korang tertarik dengan title entry ni kan? sila jangan tertipu yer. mek benci sebab tadi lepak dengan anak anak eazyizzuddin.com dan juga budakpacak.com dan zuzu.

ko tahu lah kan aku ni pengguna tegar samsung, lepas tu anak anak yang pakai iphone ni dok brainwashed aku untuk convert ke iphone haha. apa ingat senang ke nak convert macam tu je. Ingat senang ke nak convert kodok ke merak gituuuu...

apa pun mek tak nak mengalah selagi tak sampai seru mek akan tetap bertahan dengan SAMSUNG NOTE 3 NEO aku tu. My baby camcung lap u so muchhhhhhhhhh....jangan majuk2 ok.

banyak kenangan kita bersama kan sayang hahahhaa....

penat ok membanting tulang siang malam, nak beli phone ni, hutang keliling pinggang smpi takde pinggang nak simpan hutang taw. haha ^_^ #okbai

1 comment :

Anonymous said...

Apa klas iphone..dahla boleh terbengkok..baru2 ni rambut boleh tersekat kt besi dia waktu bercakap tepon..saham iphone/apple pun jatuh teruk..naik sikit je terus buat sensasu konon saham naik banyak..tolonglahhh...samsung lagi tinggi..syarikat tu dah nak terjunam dah..jgn naik keretapi apple..