Remove Application sampah pada Facebook

Hi anak anak,

hari tu kita rasa macam nak tengok selama aku ada facebook ni apa yang aku dah add, edit and remove. Sekali tengok ya ampunnnnnnsssss pedih ulu hati kita bila tengok semua apps semua ni, arghh tension ini semua bagaikan sampah saja. 

Apps ni semua bila dah tak pakai nak buat apa? buat icon kenangan ke? choiiii
so kalau korang yang nak remove apps korang yang tak berapa nak berkenan tu sila ikut steps dibawah ni


How do I remove an app from my Page?
  1. Click Settings at the top of your Page
  2. Click Apps in the left column
  3. Go to the app you want to remove and click x
  4. Click Remove
You can add the app again at any time.

 happy remove uols!!!

No comments :