Suka dengan Blogr.my

hi anak anak,

kita bukan nak promote ek, tapi kita terpaksa buat haha.
kalau nak ikutkan dah lama juga aku berblog dan menggunakan kemudahan dari pakcik Blogr.my ni. Seingat aku dulu tu tak berapa nak cantik interface dia. lepas tu lama kelamaan makin cantik pulak aku tengok haha.

thorbaik siot. Boleh katakan sedikit sebanyak traffic aku datang dari pakcik ni.
so kepada semua Blogger yang baru dan lama yang nyanyuk hahah
kalau korang tak tahu lagi apa fungsi Blogr.my ni korang boleh lah terjah pakcik ni, sebab semua entry korang boleh post kat website dorang ni. 

Yang bestnya korang boleh push ke semua sosial korang yang lain. contoh seperti twitter, facebook dan fanpage.

No comments :