T.G.I. Friday's: Party Hat sempena 20th Anniversary. Jom Melukis!

Hi anak anak,

Ok pertama sekali aku nak shout out HAPPY 20th Anniversary TGIF. Kalau korang nak tahu isnin yang lepas aku sempat singgah kat TGIF Friday outlet The Gardens. Tak ingat tingkat berapa tapi betul-betul kat jejantas penghubung di antara Mid Valley dan The Garden.

Sampai je aku order minuman feveret, always be mine either in virgin atau pun non virgin lulz!
 ni appetizer kita orang while waiting for our drinks. Ada lah a few menu yang dia serve kat kita orang.
 
 my topshelf mojito
boleh dikatakan malam tu memang tak boleh nak bernafas sebab kekenyangan yang teramat ^_^
Selesai je makan aku pun apa lagi dah sampai masanya untuk menconteng idea pada topi kita orang. 

aku dah sedikit lembap bab bab nak melukis ni, akhirnya aku decide untuk buat macam ni haha 
aku budget nak bagi dia bagi nampak comel....tapi hasilnya seperti dibawah ni haha
TADAAAAAAAAAAAAA.......
eh eh apa tengok2 ni...nak curi idea aku lah tu haha...
 heheheh di sebalik scene kita orang menconteng. Nampak tak budak kat sebelah aku tu? dia lagi kreatif taw, semua warna crayon dia pakai hahaha.....
 
 tadaaaaa me is so happy ^_^

ok lah anak anak semua, kalau korang nak tahu. Korang boleh buat Hat Party ni kat mana outlet yang berhampiran dengan tempat korang. Bila korang dah siap lukis hat jangan lupa post kat Instagram letak #fridays20th, lepas tu korang akan di rewardkan dengan RM20 Voucher. Cepat hanya dari 27th Oct - 13th Nov saja tahu!!!!!

kalau korang nak tahu lebih lanjut pergi je kat Page official TGI Friday : https://www.facebook.com/fridays.com.my


 Selamat Melukis & Mnejamu Selera

No comments :