The Fault in Our Stars. Mek suka uols

Hi anak-anak,

Terima kasih kat someone yang suruh kita untuk tengok movie ni, kalau bukan dia sure kita dah rasa rugi sebab tak dapat nak tengok movie romantic yang paling best untuk 2014 ni.

macam mana nak start ek? urmmmm entah lah apa yang aku dapat simpul kan di dalam blog ni, siapa lah kita untuk menduga nasib dan takdir seseorang. 


ini salah satu soundtrack di dalam movie tersebut. Alahai bencilah malam ni terlebih feeling pula. 
kisah hidup kita yang tercalit secebis di dalam blog membolehkan kita sedar siapa diri kita bila satu hari nanti menjadi kenangan.

biarkan kenangan itu di ingati oleh seorang berbanding dengan sejuta yang makin pudar tanpa jejak ^_^