Contest: Menang Bercuti ke Macau, Sekali Seumur Hidup

 Hi anak anak,

perhatian perhatian kepada semua pembaca blog KIFLI MALLY DOT COM...sini ada peluang dan berita terbaik yang pernah korang akan dengar dan rasai.

Siapa sini nak pergi ke MACAU!, bestnyaaa 
Siapa sini nak merasakan pengembaraan di MACAU!, coolnyaaaa
Siapa sini nak pergi balik secara free ke MACAU!, komaaaaaa ^__^
 
nak rasa Portuguese egg tarts fresh dari oven macau!! 
lepas dah makan egg tarts, korang boleh tengok macau grand prix...VROOOMMMMM
pada hari lain nya pula, korang akan dapat melihat tempat dan bangunan bersejarah di macau!

dan banyak lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kepada semua penulis korang akan berpeluang ke Macau selama 3 Hari 2 Malam.

Bagaimana cara nak join contest?

1. Blogger kena tulis entry berkenaan tentang - Dream Trip to Macau / Impian pengembaraan ke Macau

2. Penulisan boleh dalam Bahasa atau English

3. Di dalam entry tu korang kena mention 3 perkara/benda/aktiviti yang membuatkan korang nak sangat pergi ke Macau DAN Kenapa Nuffnang memilih kamu untuk dihantar ke trip ini.

4. Jangan lupa ke Macau Government Tourist Office’s official website and official Facebook page. pastikan korang dapat display gambar yang paling menarik!

5. Jangan lupa shout out pada Macau Government Tourist Office (MGTO) and Nuffnang Malaysia. OK

6. kalau dah siap entry tu, jangan lupa untuk letak URL Entry korang pada ruang komen di blog Nuffnang sebelum 23rd November 2014 (Sunday) 11:59PM. Ingat tu!!!

7. 3 Entry creative akan di pilih untuk di terbang kan ke MACAU, aku juga nangis sebab tak dapat nak ikut korang haha.


Syarat-syarat menyertai contest ini: Sila pastikan korang letak info pada entry korang yer ^_^

Yang Boleh's:
* Penulisan kena bagi tahu contest ini adalah berupa 3D2N pengembaraan ke Macau!
*Coretkan dalam penulisan anda semua, betapa excited nya korang nak pergi ke MACAU! atau
*Di dalam penulisan korang boleh bagi tahu sekurang-kurang nya dua (2) elemen seperti dibawah:
1. Event & Festivals
2. Food
3. UNESCO Heritage Sites 
4. Tourism Product 
5. Entertainment

* Kalau korang ada pengalaman pernah ke sana, sila coretkan pada entry korang siapa tahu dapat pergi sekali lagi.
* Andai kata korang terpilih, confirm posting social media amat perlu yer. So sila jangan segan untuk post semua aktiviti korang bila berada disana.
  * Masa contest ini akan berlangsung 20th October - 23rd November 2014


Tidak boleh's:
* tidak dibenarkan sama sekali untuk menyebut tentang kasino atau perjudian di dalam entry anda.
* segala pengalaman negative atau pun pertistiwa yang tidak menyenangkan amat tidak di galak kan untuk di mention pada entry anda.
*Sila jangan mention nama negara lain di dalam entry kalian. Cuba lebih focus dan keutamaan itu pada MACAU sahaja ^_^

Yeah Visa-Free kepada semua malaysia. Best ooooo...
- Easy access (Flight, Sea & Land)
- Direct flight from Kuala Lumpur to Macau (17 flights weekly)
All year round events & festivals
- Different cuisine (Macanese, Portuguese, Chinese and International)
- Entertainment (Show, adventurous activities)

GOOD LUCK!!!!!

No comments :