Food Review: Chocolate Mud dia sedap gila @ Bmon Cafe, Petaling Jaya

 credit to HazmanFadzil.com
Hi anak anak,

Selamat datang ke Bmon Cafe yang terletak di petaling jaya ni. Ok kalau korang semua nak tahu Bmon Cafe ni hasil hiasan dalam dan segala decoration kat dalam cafe ni adalah dari hasil seorang pelukis comic local yang sangt COMEL!!!!!

Tanpa buang masa jom kita tengok review makanan dia yang sangat sedap ini ^_^

Set Makan:
 Mushroom dan Tuna Sandwich (RM10.90)
 Hawaiian Chicken dan Mushroom Pizza (RM1.90)
 All Day Breakfast (RM15.90)
Spaghetti Bolognese (Chicken dan Beef) (RM11.90)
 Spaghetti Cabornara Chicken (RM11.90)
Hippo In the Pond (RM12.90)

Set Dessert:
Waffle Chocolate (RM8.90)
Chocolate Mud + Ice Cream Vanilla - INI WINNNNNN!!!!!!!!

Set Beverages:
 Bmon Plants (RM13.00)
 Honey Lemon Tea - TERBAIK!!!!
 Jasmine Blooming Tea. 
kalau nak ikutkan sesetengah tea herba seperti ni memang aku tak boleh nak minum sebab rasa dia yang tak kena dengan tekak ratu aku ni. Tapi sekali tengok Tea Jasmine ni memang terbaik, rasa dia sangat light rasa dia seperti air suam sajo uols. Teruja dapat teguk beberapa cawan. Seperti yang korang tahu Tea Jasmine ni baik utk kesihatan dan buang angin kan????
Eh kemain lagi aku tengah nak lukis...
nanti dia ada bagi lukisan taw, kemudian korang boleh lukis. so tengok lah apa yang aku lukis tu.
hahahahahah terasa bangga kejap bila dapat tengok Bmon Cafe bergabung dengan Kifli Mally. Comel kan????
matilah nok zaman sekarang ni aku jenis kuat puji diri sendiri melambung mencanak pulak tu hahahha....
Zuzu dengan bangganya dapat 30% off mug dia yang sangat comel ^_^
 lepas tu yang penting partition yang disediakan sangat lah best, yang aku duduk dalam ni adalah section Library dimana korang boleh rehat dan abca buku. 

ok kalau korang nak tahu lebih lanjut macam mana aku menggedik di dalam ni korang boleh tengok video aku selama 4 min kat bawah ni. Enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Yeah MAKANNnnnnnnnnnnn!!!!!

No comments :