OOTD Kifli Mally: Kini Kifli Mally lebih bergaya dengan Sneakers dari Lazada

Hi anak anak,

amboiiii kemain korang kan? hari hari macam ni memang sesuai untuk aku berOOTD.
Seriously aku memang suka kumpul kasut dan kalau boleh semua kasut aku tu ada pelbagai jenis, tak kira lah Unisex  bentuknya yang penting rasa selesa dan cantik dari segi design hehe.

So kali ni aku nak berOOTD dengan kasut baru purchase dari Lazada ni. Hehe korang nampak nice tak?
 boleh dikatakan time tu memang banyak kali terus guna kasut untuk di bawa ke Outing Day.
hehe dah alang2 nak pergi outing tu harus lah aku bawa kasut ni menjelajah sampai ke Bukit belacan uols.
 selain dari itu juga sneaker yang aku pakai memang sesuai dikenakan dengan apa jenis outfit. 
Sebab tu kalau aku sendiri perasan eh! banyak betul kasut aku koleksi warna tu ke arah Brown/coklat. Dah macam marry brown pula kau tengok haha.
 Purfecto ^_^
sangat suka dengan sneakers ni, soft gila tapak dia....

Mana KIFLI MALLY beli sneakers tu?
haha kat mana lagi uosl, kat Lazada lah! kalau korang nak tahu Lazada ni pun salah satu tempat yang memang aku akan buat scanning kasut, orang buat window shopping aku buat browser shopping ^_^ Lazada ni bukan mainly fokus pada shopping dan fashion semata, actually ada banyak kategori yang korang boleh tengok kat Lazada ni.
 Pakaian kerja, semua memang lengkap uols. Casual look.
 tapi kali ni aku more focus onto Sneakers. Jadi korang tengok lah Lazada ada menawarkan pelbagai jenis sneakers dengan harga yang berpatutan termasuklah brand Vans, Converse, Tomaz, Caterpillar, Rip Curl dan macam-macam lagi. 

Boleh check link ni untuk more fashions item untuk lelaki : Men's Fashion
So selamat bershopping ^____^

No comments :