Serius aku sangat penat minggu ni.


hi anak anak,

tak sure lah blog aku ni ada lagi tak reader yang setia menanti untuk membaca semua rutin dan penat lelah aku.

aku tak pernah berharap begitu banyak yang penting sorang dua pun aku dah cukup happy like a love song ^_^

kenapa aku penat?
haha soalah bodoh sangat kan? bukan apa uols...lately ni ada job yang masuk bila aku terima job tu bukan ikut kemampuan diri tapi ikut hawa nakfsu yang nak kaut semua. bila sendiri dan tak boleh nak buat time tu baru aku dapat ukur kebolehan dan kepayahan aku tahap dia sampai mana je yang mampu pergi dan aku capai.

so aku dapat simpulkan aku ni jenis yang tidak boleh fokus pada sesuatu benda itu dengan lebih mahir dan mendalam. Aku jenis yang boleh cover jenis dari luaran saja. Yang penting aku tahu macam mana nak buat sesuatu benda itu je. 

itu je lah yang membuatkan aku penat sebab banyak due date yang perlu di kejar. Serous time planning memang penting kan uols? tengok blogger lain tiptop sebab masing2 well planning gitu. Bukan copy paste je tahu hahaha EH!!!!
cuba kau bayangkan bila aku kat tengah2 tu. haha Baru tension hilang uols

No comments :