Chocolate Party bersama fans Majalah Jelita @ Evelyn's Chocolate House

hi anak anak,

ok entry ni agak sedikit lambat sebab terlalu banyak yang perlu di update, so apa pun terima kasih kepada Majalah Jelita kerana sudi menerima kehadiran dari Team Gojes ni. Haha ko ghaser tak menangis semua wanita kat situ bila weols start beraksi.

Adalah kan daripada takde update langsung, hehe at least boleh simpan sebagai kenangan gitu.
kalau korang nak tengok antara game yang dorang sediakan, gigihkan diri uols semua untuk tengok video kat bawah ni haha. 



ko ghaser? tak ke muntah kita dibuatnya wak...batang lembut yang perlu di habiskan dengan masa terpantas haha


No comments :