Jom Shopping di HiDY Store. Ada FUKUBUKURO pertama di Malaysia

Hi anak anak,

korang esok ada Sale besar besaran yang akan berlangsung kat HiDY Boutique store tahu?
Mereka akan buat satu MAJOR SALE yang akan start 25/12/214 - Berkonsepkan FUKUBUKURO.
Korang tengok dulu detail SALE ni kat bawah later I'll let you guys know what is FUKUBUKURO concept. 

Venue: HiDY boutique store at 46, Lorong Dataran Wangsa, Dataran Wangsa Melawati, Wangsa Melawati 53300

Time: 11am to 9pm
Apa itu FUKUBUKURO?
FUKUBUKURO tu adalah perkataan jepun, very the #Kawai uols. Bermaksud dalam rumi "beg yang bertuah" haaaaa gitu. Maksudnya waktu korang shopping sakan kat FUKUBUKURO ni korang confirm tak tahu apa yang di isi dalam beg shopping tu dengan harga yang berpatutan. Boleh kata murah giler lah dari harga sebenar. Harap uols boleh grab semuanya.
Apa yang perlu korang tahu tentang FUKUBUKURO?
1. Sale ini hanya terjadi sekali je seumur hidup haha which is Esok 25/12/2014
2. Hanya akan ada 110 Lucky Bag yang harga start dari RM50, RM80, RM100, RM150, dan RM200 (Trust me dalam tu memang berbaloi)
3.Sale Start buka kedai dari pukul 11am dan setiap 2 jam seorang saja yang di benarkan untuk beli satu Beg.
4. Dalam beg tu ada design HiDY Boutique atau Cipela Shoes atau kedua2nya sekali. Meriah ke tidak uols?
5. Pertukaran Barang? Maksudnya bila uols dah beli barang tu tapi tak muat saiz dan sebagainya?? apa lagi ini lah masanya untuk bertanya pada pungunjung lain untuk bertukar item. Ingat Sistem Barter ok. #SukaSamaSuka #RelaSamaRela haha ^___^

Terma dan syarat: Once purchased item tidak boleh dipulang kan ok. Harap semua sedia maklum

KIFLI MALLY Please goda I dengan lebih: 

hahaha calm down people. Di sale ni nanti korang yang dah familiar dengan HiDY Boutique dan juga Cipelas Shoes ni. Korang akan lilhat design "UNSEEN" dari mereka during the sale. Dah lah Unseen item lepas tu, siap ada 50% discount lagi hokayyyyy....Untuk KIFLI memang I grab Shoes CIPELA ok. 
Korang nak tengok Design dari HiDY Boutique dan juga CIPELA SHOES ni korang boleh ke link bawah ni ok:

Instagram:
HiDY Boutique: hidycollection 

CIPELA SHOES: cipelashoes


 Official Website:
HiDY Boutique: http://www.hidy.com.my/
CIPELA SHOES: http://cipelashoes.com/


 So anak anak semua, jumpa uols semua esok ok!!!!
Selamat Ber-FUKUBUKURO

No comments :