Ok lah tu Malaysia dapat tempat ke-2


hi anak anak,

sentap tak semalam bila kita tengok semalam macam malaysia dah nak menang untuk aff suzuki cup 2014 kali ni kan? suara dah hilang menjerit anak tekak dah nak tercabut, tubuh bergetar berkocak melompat2 itu baru kat rumah kalau kat stadium macam mana lah tu kan?

bagus betul peminat malaysia ni datang support secara besar besaran.
aku takde nak comment apa2 pun yang penting pemain #harimauMalaya sumpah dah lakukan yang terbaik, cuma...hah tu dia bila ada perkataan CUMA ada maksud cacat yer kat situ. Tapi malaysia dapat no2 kan? ok lah dari takde kan?

semalam nampak pada pertengahan perlawanan, pemain thailand selalu gasak kita di tempat penjaga GOAL entah kenapa mereka mampu menyerang dan terus menyerang sama seperti yang terjadi kat Thailand hari tu. Benci taw asyik kita je kena tujah.
lepas tu nak comment skit, penat taw dok bertweet pasal #HarimauMalaya ni dan juga #AFFSuzukiCupFinal2014. Nampak sangat semalam awal permainan tak berapa nak click dengan pemain lain. Setiap kali pass confirm sorang tu tak bersedia. Phewww saat genting sangat ^_^
apa pun aku nak ucapkan Congrats kepada thailand, ini semua salah No 7 hahaha sebab terlalu helok. Semua orang tak le nak fokus semalam.Benci laaaaaaaaaaa OK BAI

4 comments :

budakbandunglaici said...

Tahun depan ada lagi.. haha

柯云 said...

2016-03-04keyun
michael kors bags
cheap air jordans
louis vuitton outlet online
louis vuitton outlet
michael kors outlet
tiffany and co
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
pandora charms
cheap ray ban sunglasses
coach factory
louis vuitton outlet online
coach factory outlet
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg boots
louis vuitton bags
giuseppe zanotti outlet
beats by dre outlet
the north face jackets
louis vuitton
lebron 13
abercrombie & fitch
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
marc jacobs outlet
oakkey sunglasses
coach outlet store online
louis vuitton outlet stores
cheap ugg boots
replica rolex watches
jordan retro 11
louis vuitton purses
fake oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton purses
coach outlet

dong dong23 said...

tory burch outlet
retro jordans
ralph lauren uk
cheap jordans
michael kors purses
michael kors handbags
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet stores
ghd flat iron
uggs on sale
ugg boot uk
toms outlet
ralph lauren clearance
nba jerseys
coach outlet store online clearances
michael kors outlet clearance
ugg boots
coach outlet store online
new england patriots jerseys
los angeles clippers jerseys
gucci handbags
lebron james shoes
michael kors outlet
supra shoes
coach outlet
louis vuitton outlet
rolex watches
true religion outlet
boston celtics jerseys
air jordan 13
coach outlet
vans shoes
replica watches
hermes handbags
gucci outlet
cheap uggs
hogan scarpe
ray ban sunglasses outlet
timberland boots
kobe 11 shoes
20168.16wengdongdong

mmjiaxin said...

http://www.cheap--jordans.us.com
http://www.cheapairjordan.uk
michael kors outlet online
michael kors handbags
discount oakley sunglasses
michael kors factory outlet
jordan retro
michael kors handbags outlet
michael kors outlet
tiffany and co uk
nike zoom
chrome hearts wholesale
http://www.yeezyboost350.uk
http://www.airjordanretro.uk
adidas nmd uk
nike zoom
cheap basketball shoes
fitflops
yeezy boost
michael kors handbags
tiffany and co jewellery
adidas nmd
kobe shoes
michael kors handbags
adidas stan smith sneakers
adidas stan smith
adidas tubular
http://www.kobesneakers.com
cheap retro jordans
christian louboutin outlet
tiffany,tiffany and co,tiffany and co jewelry,tiffany necklace,tiffany bracelet,tiffany ring,tiffany earrings
nike roshe run
yeezy boost 350 for sale
cheap oakley sunglasses
adidas nmd
gg