Feb 3, 2015

Food Review: Burger ala western Stacks by lavascas @ ioi mall city putrajaya

hi anak anak,

Kalau korang duduk area putrajaya sure korang akan datang singgah bersantai sambil window shopping kat IoI Mall City Putrajaya ni kan? Bila dah penat berjalan2 round satu mall ada baik nya kalau korang drop by dekat Stacks By Lavascas di level G uols.

KM dah try pergi makan kat situ, sekali tak ku sangka, ouh my memang mengenyangkan OMNOMNOM!!!!

tengok pada menu memang tak boleh nak decide nak makan yang mana, then afterwards. KM di advise oleh Mr Sim untuk memilih The GodFather Burger.
 hehe kalau korang tengok menu kat di atas ni memang bersesuaian dengan harga yang di tetapkan. Kalau korang nak rasa Burger rare try lah The Wagyu. Daging import. Jauh ok kena import.
The GodFather
 Cheesy Smoked Turkey
  The Mediterranean Burger

dan Coming Soon Steaks. Kalau ada masa KM datang lepak kat ioi mall city ni confirm akan drop by untuk makan burger lain pula. Satu portion yang di hidang bukan saja nampak besar tapi KM sendiri pun tak boleh nak habiskan. Mungkin kalau korang lapar sangat boleh lah datang untuk makan 3 bijik burger hokay.

Ice Lemon Tea free flow to every customer ^_^
 
 selain dari itu, coffee juga memang tidak boleh di pisahkan bagi mereka yang meminati Coffee (Coffee Lover). L'OR Espresso memang sesuai bagi mereka yang suka akan aromonya. Tapi KM lebih berkenan kepada coffee Arabica. Senang masuk gitu..

kepada mereka yang ingin berkunjung sila tengok details dibawah ini ok:

 Stacks by Las Vacas Lot GE-05, IOI City Mall IOI Resorts 62502 Putrajaya  Wilayah Persekutuan  Tel: +60 3 8328 0787 - untuk membuat tempahan

Landmark: Pintu Masuk utama dan berhadapan dengan Magnum  Cafe.

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam