Feb 25, 2015

Happy Birthday Kifli Mally 2015

hi anak anak,

siapa sangka dah selang setahun umur aku berganjak! terima kasih kepada mereka yang sambut bufday aku pada tahun lepas. Birthday Boy Tahun Lepas.

Tahun ini sudah menjadi satu kewajipan untuk celebrate bersama dengan keluarga tercinta ^_^
Kalau kat kajang tu memang akan lepak dengan tempat yang sama je, restoran cina muslim haha. Boleh dikatakan semua hari jadi keluarga kami memang akan celebrate kat situ dari mak ayah dan adik beradik yang lain. 
bestnya bila ada adik beradik yang lain celebrate bufday kita, hehe buat pertama kalinya aku terasa sempurna keluarga ni sebab kalau tak yang bongsu tu confirm kat sabah lagi. So this time kami the siblings semua ada hehe...meriah ok.
 dengan siapa lagi kalau bukan dengan wajah kesayangan hamba ni ^_^
 ok lah ini yang aku cakap tu, keluarga yang sekian lamanya tak bersua, memang boleh dikatakan agak lama juga lah. Malam itu malam di mana aku sambut bufday kita semua sekeluarga dapat berkumpul hehe
 akhir kata tiada apa yang aku mampu nak ucap dan ungkap kan kat sini.
apa yang aku pinta ialah melihat orang2 yang tersayang di sekeliling aku terus hidup dalam keadaan sihat sejahtera. 

Ya Tuhan terima kasih kerana memberikan aku kehidupan selama 27tahun hehe, siapa sangka dah lama kita hidup kan wak. Setengah dari pada umur ini baru nak bermula, sedangkan orang lain sudah banyak mengecapi cita masing2. Takpe biarkan lah aku berusaha sendiri dan mungkin dari hasil itu aku mampu beri tunjuk ajar kepada orang lain ^_^ 

berbakti selagi mana termampu!!!

Selamat Hari Jadi Kifli Mally 

oh yah! sebelum terlupa. aku nak wish berbanyak terima kasih kepada mereka semua yang sudi ucapkan Message Hari Jadi Kifli Mally - Tak kiralah mereka semua dari Facebook, Wechat, Instagram, Twitter dan segalanya ^_^ 

walaupun kita tak kenal sangat dalam laman sesawang platform ni tapi apa yang pasti kita semua boleh berkenalan sesama sendiri kan. Keep on spread this LOVE.... 

3 comments :

suezen said...

auwwwwww!
happy birthday again kifli!!!

Kifli Mally said...

@suezen awwww thanks sue ^_^

520abc said...

0806jejeLa bioélectronique asics noir et blanche homme sera l'application dans les principes de l'électronique à la nike air huarache utility avis biologie et à la médecine. Bapes nike air max 1 pour femme est le nom de marque le soldes chaussures running asics plus vif de la mode de vêtements basket asics homme intersport d'aujourd'hui que les fans de la asics gel noosa tri 11 ni?a mode Hip Hop resteront en ligne et nike basketball ball attendent pendant des heures avec la dernière soldes chaussures running femme nike version.