Feb 1, 2015

The Humble Chef dan KIFLI MALLY akhirnya bersua kembali kita.

hi anak anak,

korang nak tahu tak? dari dulu sampai lah sekarang ni aku masih tercari-cari kat mana cafe The Humble Chef ni berada. Normally aku akan google dan juga pakai waze, bila keluar je result GPS tunjuk kat Lori Plaza Damansara tu, memang menyirap lah aku dibuatnya kannn...huh kan....

Tapi kali ni, aku tanya member aku Hazeq setelah minta nasihat pakar Area Damansara, baru lah aku dapat jumpa sekali lagi dengan bantuan dari Waze. wohoooooo

betapa gembiranya hati iniiiii....berbunga2 uols bunga lawang kita. haha

korang tengok lah all the spaghetti ni hanya RM5 sajoooooo.....
 Brownie Ice Cream - RM6
 Pita Lamb & Pita beef - RM 4. Murah dan sedap. I can guarantee uols. Kalau tak sedap wang pendahuluan akan di kembali haha #JustKidding

for my next visit plk, kita nak try Lamb Chop RM20...tunggu yer

kalau korang nak nampak hidangan yang lebih banyak dan menarik, Korang tengok kat entry lama KM ni. Tapi yang ini kan uols aku buat sebab time tu excited nak join Group FooD Review ni. Akhirnya tak dapat. tak dapat yang penting dah try haha...Tickling My Tastebuds Bersama The Humble Chef 


 ni alamat kalau korang nak pergi makan kat sini ok:
Jalan Medan Setia 2, Bukit Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waze: The Humble Chef Bukit Damansara.

5 comments :

dada24 Xu said...

nmd adidas
reebok classic
asics gel kayano
valentino
levis 511
ray ban sunglasses
oakley sunglasses uk
longchamp outlet store
hollister uk
pandora charms outlet
coach factory outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors canada
ugg australia outlet
canada goose jackets
sac longchamp
coach factory outlet online
nike flyknit racer
nike air max 90
pandora charms sale clearance
designer handbags wholesale
skechers outlet
louis vuitton handbags
mont blanc pens outlet
fitflops shoes
ray ban sunglasses
birkenstock shoes
kate spade outlet online
louboutin shoes
birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
20160806CAIYAN

dong dong23 said...

hermes bag
gucci outlet
mont blanc pens
timberland outlet
kevin durant shoes
adidas shoes
cheap rolex watches
coach factory outlet
adidas nmd
uggs on sale
timberland boots
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
cheap jordan shoes
coach factory outlet
jordan retro 3
polo shirts
true religion jeans
oakley sunglasses
christian louboutin flats
ugg boots
christian louboutin sale
ed hardy clothing
jordan 3
nike roshe run
louis vuitton handbags
mont blanc pens
uggs sale
coach outlet online
ugg boots
ray ban sunglasses outlet
ugg boot uk
ralph lauren outlet
louis vuitton
lebron james shoes 2015
polo ralph lauren outlet
giuseppe zanotti sneakers
coach outlet
toms
jordans
20168.16wengdongdong

mmjiaxin said...

Kanye West shoes
http://www.tiffanyand.co.uk
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses,oakley outlet sunglasses
adidas stan smith shoes
chrome hearts online
cheap mlb jerseys
adidas nmd runner
tiffany online
nfl jerseys wholesale
adidas stan smith
michael kors outlet store
michael kors outlet online
tiffany jewelry
nfl jerseys from china
cheap air jordan
oakley sunglasses,oakley vault,oakley sunglasses cheap,oakleys,oakley.com,sunglasses outlet,cheap oakley
nfl jerseys
tiffany and co uk
http://www.cheaprealjordans.us.com
cheap nfl jerseys
yeezy boost 350
tiffany and co
yeezy shoes
tiffany and co outlet
yeezy boost 350
ray ban sunglasses outlet
louboutin shoes
kobe basketball shoes
kobe shoes,kobe zoom,kobe bryant shoes
ray ban uk,cheap ray ban sunglasses
ralph lauren online,cheap ralph lauren
air jordan shoes
ray ban sunglasses
http://www.cheap-airjordans.us.com
gg

chenlina said...

chenlina20170601
christian louboutin sale
polo ralph lauren
coach outlet
adidas soccer shoes
michael kors handbags
coach outlet
nike air max pas cher
hermes belt
rolex watches
cheap basketball shoes

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam