Siapa Dapat cari kifli mally akan dapat habuan lumayan.

hi anak anak,

haha terkejut juga bila ada orang mention yang aku ni dicari oleg seseorang. wah siapa kah dia? ah long bukit beluntong ke?

sangat menggerunkan yer, bila seseorang mesej kau private lepas tu beritahu salah seorang dalam list friend dia ni nak cari aku. Tapi adik ni sangat nice, dia tak bocorkan rahsia haha, sebab dia respect privasi aku lagi.

di awal mesej tu adik ni mention dalam pic tu adalah KM ker? then aku pun respond sebab itu dah memang aku kan haha empunya kepada kiflimally.com
 
 tapi part yang aku tak tahan tu dari mana dia snap pic aku ni? kalau tak silap pic kat atas tu, dua tahun lepas dimana aku pergi ke food testing "Food Tasting: Aloft Hotel KL Central" korang boleh baca entry mek time tu nyah!!!!

ko dah kenapa kan! siap war2kan kalau dapat cari aku siap bagi habuan, apa ingat mek ni penyamun zaman west wild city ker? siap letak bounty kat kepala mek, hahahah 

yang penting tak tahan tu dia siap post kat wechat timeline dia ok hahaha. Eh btol lah wechat kan? 
hurmmm tapi masih tertanya2 kenapa dia mahu mencari aku? aku ada hutang dia berapa banyak ek?
dia nak bagi aku job keR? atau aku ni salah seorang pemenang tongkat ali, "pakcik menang motor" hahahah

6 comments :

Anonymous said...

Ada org pakai pic awk tak...tipu2 org....tu la dia cri....

suezen said...

erk..hati2 mek.....tkt org simbah acid disebabkan kecantikan mek ituuu....gituuuu

yana yassin said...

Waaah, seram nie . Now banyak sngat kes orang menipu guna gambar org lain . Hati2 tau .

SalinaJohari said...

untungla...ramai peminat...

As nur hidayah said...

reader die hard ni. kena jaga bebaik! bahahahahahahaahaaaaaaa

Sasa Samsudin said...

hahaha..mek famous sangat sampai ada orang nak cari mek.OMG..hahaa