Feb 11, 2015

Siapa Dapat cari kifli mally akan dapat habuan lumayan.

hi anak anak,

haha terkejut juga bila ada orang mention yang aku ni dicari oleg seseorang. wah siapa kah dia? ah long bukit beluntong ke?

sangat menggerunkan yer, bila seseorang mesej kau private lepas tu beritahu salah seorang dalam list friend dia ni nak cari aku. Tapi adik ni sangat nice, dia tak bocorkan rahsia haha, sebab dia respect privasi aku lagi.

di awal mesej tu adik ni mention dalam pic tu adalah KM ker? then aku pun respond sebab itu dah memang aku kan haha empunya kepada kiflimally.com
 
 tapi part yang aku tak tahan tu dari mana dia snap pic aku ni? kalau tak silap pic kat atas tu, dua tahun lepas dimana aku pergi ke food testing "Food Tasting: Aloft Hotel KL Central" korang boleh baca entry mek time tu nyah!!!!

ko dah kenapa kan! siap war2kan kalau dapat cari aku siap bagi habuan, apa ingat mek ni penyamun zaman west wild city ker? siap letak bounty kat kepala mek, hahahah 

yang penting tak tahan tu dia siap post kat wechat timeline dia ok hahaha. Eh btol lah wechat kan? 
hurmmm tapi masih tertanya2 kenapa dia mahu mencari aku? aku ada hutang dia berapa banyak ek?
dia nak bagi aku job keR? atau aku ni salah seorang pemenang tongkat ali, "pakcik menang motor" hahahah

7 comments :

Anonymous said...

Ada org pakai pic awk tak...tipu2 org....tu la dia cri....

suezen said...

erk..hati2 mek.....tkt org simbah acid disebabkan kecantikan mek ituuu....gituuuu

yana yassin said...

Waaah, seram nie . Now banyak sngat kes orang menipu guna gambar org lain . Hati2 tau .

SalinaJohari said...

untungla...ramai peminat...

As nur hidayah said...

reader die hard ni. kena jaga bebaik! bahahahahahahaahaaaaaaa

Sasa Samsudin said...

hahaha..mek famous sangat sampai ada orang nak cari mek.OMG..hahaa

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam