Feb 7, 2015

#TeamPanAsian: Lawak Bodoh Qu Puteh

hi anak anak,

Ok korang cuba bayangkan situasi seperti ini.
ko balik dari keje atau balik dari kolej, tension dengan keje dan assignment then suddenly ada kawan ko yang sengal ubi datang buat lawak. Dah lah lawak dia tu tak berapa nak dapat award.

Lepas tu siap gelak main cubit main kaki tangan semua nak tala kat kita. Memang time tu apa nak balas balik? Curah minyak tanah lah uols, bakar dia hidup2 hahaha

jadi dalam watak TeamPanAsian ni harus lah TasyaGomez mati on the spot kan???
Tapi in the real life takde lah aku begitu kejap uols, mungkin cuma aku letak cili kat dalam underwear dia je hahaha biar berpijar seharian alat sulit kau hahahaha ^_^


Episode 112 of #TeamPanAsian. Serius KM paling tak boleh blah! Bila orang tengah bad mood dia boleh buat lawak jenaka yang memang off topic. Time tu kita dah lah datang bulan purnama merindu. Dia boleh pula loya buruk. Not so bad mood lah cuma kita ni penat dan perlukan self recovery. 15 min pun jadilah. Bila dah calm down KM pun boleh join jadi animal semula. ● Harap ada kuasa macam professor X suruh dia ni rela diri terjun dari tingkat 19. Paling common pun patahkan tengkuk leher dia. Haha tapi satu hal pula nak kebumikan mayat tu. Jadi sabor je laaaa 😠😠😠... ● Jadi anak anak kalau kalian ada kawan muka ketat macam getah nangka, biarkan mereka to find sometime to let he/she at he private circle. Bila dah cool down baru boleh #MasukAir sama sama ok. #Kiflimallydotcom  #bloggermalaysia #villagepeople #LawakTakKenaTempat #vinemakers #SokongBuatanMalaysia #LawakTension #AlaKauCakapSenangLah  #videoakukauyangpanas #malayvine
A video posted by kiflimally[dot]com (@kiflimally) on


2 comments :

chenlina said...

chenlina20170601
oakley sunglasses
uggs on clearance
cheap mlb jerseys
ray ban sunglasses
rolex watches for sale
nhl jerseys
mcm outlet
louis vuitton handbags
adidas yeezy
warriors jerseys

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam