#TeamPanAsian: Lawak Bodoh Qu Puteh

hi anak anak,

Ok korang cuba bayangkan situasi seperti ini.
ko balik dari keje atau balik dari kolej, tension dengan keje dan assignment then suddenly ada kawan ko yang sengal ubi datang buat lawak. Dah lah lawak dia tu tak berapa nak dapat award.

Lepas tu siap gelak main cubit main kaki tangan semua nak tala kat kita. Memang time tu apa nak balas balik? Curah minyak tanah lah uols, bakar dia hidup2 hahaha

jadi dalam watak TeamPanAsian ni harus lah TasyaGomez mati on the spot kan???
Tapi in the real life takde lah aku begitu kejap uols, mungkin cuma aku letak cili kat dalam underwear dia je hahaha biar berpijar seharian alat sulit kau hahahaha ^_^


Episode 112 of #TeamPanAsian. Serius KM paling tak boleh blah! Bila orang tengah bad mood dia boleh buat lawak jenaka yang memang off topic. Time tu kita dah lah datang bulan purnama merindu. Dia boleh pula loya buruk. Not so bad mood lah cuma kita ni penat dan perlukan self recovery. 15 min pun jadilah. Bila dah calm down KM pun boleh join jadi animal semula. ● Harap ada kuasa macam professor X suruh dia ni rela diri terjun dari tingkat 19. Paling common pun patahkan tengkuk leher dia. Haha tapi satu hal pula nak kebumikan mayat tu. Jadi sabor je laaaa 😠😠😠... ● Jadi anak anak kalau kalian ada kawan muka ketat macam getah nangka, biarkan mereka to find sometime to let he/she at he private circle. Bila dah cool down baru boleh #MasukAir sama sama ok. #Kiflimallydotcom  #bloggermalaysia #villagepeople #LawakTakKenaTempat #vinemakers #SokongBuatanMalaysia #LawakTension #AlaKauCakapSenangLah  #videoakukauyangpanas #malayvine
A video posted by kiflimally[dot]com (@kiflimally) on