anak anak bulus kifli mally kuat kencing merata.

hi anak anak,

Hari tu kat IG mek meroyan kejap sebab anak anak aku skang ni dah pandai kencing merata...arghhh sakit hati kita dibuatnya.

korang bayangkan aku lock pintu letak mereka kat luar tapi bila dia kuis kuis pintu lepas tu meraung nak tidur sama, aku macam tak sampai hati lah kan sebab aku sayangkan dorang ni. Jadi aku pun bagi lah pengampunan demi pengampunan. Dalam kol 2am aku terasa kaki aku basah...

arghhhhhhhh dia kencing lagi tu aku nak meroyan pun dah tak boleh sebab ngantok jadi aku biarkan lah esok lepas balik kerja baru aku start bersihkan tilam dan spot2 yang suka kencing tu. hasihhhh benci tol perangai anak anak aku ni.

KLIK SINI: Tips untuk hilangkan kencing kucing

pic kat atas tu lah kucing aku yang wanted selalu kencing dan berak merata. EN #Jacob_KM. Aku pun siasat kenapa dia act sedemikian rupa. Rupanya dia takut dengan Emak Kucing (Puteh)
biasalah mak puteh  ni baru je lepas beranak. So act seorang ibu memang protective lah kan, lepas tu pasir pula memang kat belakang. Jadi when ever Jacob_KM ni nak pergi melabur amanah saham, tak kesampaian sebab mak puteh selalu kejar dia. Haish bingung juga seminggu tak taw nak buat macam mana. 

Last-last aku decide untuk panggil owner dia balik Kak Dell, ambil balik hak penjagaan anak anak bulus ni. Tapi kak dell tak kisah sebab dia memang jenis nak anak dia balik huhu. So sekarang ni rumah hanya tinggal #Kyuubi_KM dan #Jacob_KM. kalau dorang still juga kencing dan berak merata AWAS!!!!!! hahaha



1 comment :

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

kena sapu pasir yak yak ( yang bersih punyalah) dekat dia. lepas tu lagi satu cocok lidi acah acah dalam bontot dia pastu tu lidi tu cucuk dekat pasir tempat yak yak dia