Mar 11, 2015

Happy Birthday Kifli Mally 2015 #GojesBuddies

hi anak anak,

semalam sebagai penutup bulan Feb 2015 dan sekaligus mengalu alu kan kedatangan 1st March 2015. Geng Gojes Buddies sekali lagi buat surprise birthday party. Haha masing2 actually dah tahu yang kita akan celebrate my birthday.

Walaupun aku dah tahu ini adalah celebration birthday aku, the best part is tunggu bila Part mereka nak keluarkan kek dan menyanyi untuk aku. Haha it has to be memorable lah kan. Al though kau tahu mereka nak celebrate cuma kau tak tahu bila timing mereka nak serve with cheers and happiness ^__^

malam tu i felt so blessed thanks again #GojesBuddies.

Atucara Malam:
Actually sementara nak tunggu tournament bowling weols memang dah plan nak main bowling dan time tu juga lah aku boleh warm up hehe. Tapi last night like 4 games in a row. I was like Ibu Jari aku boleh kena cagu tawwww.....

btw pic dan event dah sangat lama berlalu, tapi aku tetap nak post gak sebab nak semadikan dalam memori aku ^_^ 
dari iphong EJ
Dari GoPero Daus ^_^
korang boleh pilih nombor berapa yang korang berkenan.
masa untuk selfie feeling #SelfieFeeling



jom aku kenalkan korang dengan geng gojes buddies aku ni.
hi nama dia Famy
nama dia Raden @ Ash
yang ni pula Ayoi
hehe si mulut manis ni pula EJ
kenalkan ni pula Zul
hehe ni Mr Daoz
hehe berakhir sudah usia ku yang mencecah 27 tahun.
Thanks again uols ^_^

malas nak taip panjang2 rasa sebak plk tiba2 hahaha...

3 comments :

chenlina said...
This comment has been removed by a blog administrator.
林磊 said...

20170904 leilei3915
canada goose
kate spade outlet
pandora jewelry
lacoste shoes
michael kors handbags
oakley sunglasses
canada goose outlet
ugg boots
coach outlet online
ugg outlet

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB