Happy Birthday Kifli Mally 2015 #GojesBuddies

hi anak anak,

semalam sebagai penutup bulan Feb 2015 dan sekaligus mengalu alu kan kedatangan 1st March 2015. Geng Gojes Buddies sekali lagi buat surprise birthday party. Haha masing2 actually dah tahu yang kita akan celebrate my birthday.

Walaupun aku dah tahu ini adalah celebration birthday aku, the best part is tunggu bila Part mereka nak keluarkan kek dan menyanyi untuk aku. Haha it has to be memorable lah kan. Al though kau tahu mereka nak celebrate cuma kau tak tahu bila timing mereka nak serve with cheers and happiness ^__^

malam tu i felt so blessed thanks again #GojesBuddies.

Atucara Malam:
Actually sementara nak tunggu tournament bowling weols memang dah plan nak main bowling dan time tu juga lah aku boleh warm up hehe. Tapi last night like 4 games in a row. I was like Ibu Jari aku boleh kena cagu tawwww.....

btw pic dan event dah sangat lama berlalu, tapi aku tetap nak post gak sebab nak semadikan dalam memori aku ^_^ 
dari iphong EJ
Dari GoPero Daus ^_^
korang boleh pilih nombor berapa yang korang berkenan.
masa untuk selfie feeling #SelfieFeeling



jom aku kenalkan korang dengan geng gojes buddies aku ni.
hi nama dia Famy
nama dia Raden @ Ash
yang ni pula Ayoi
hehe si mulut manis ni pula EJ
kenalkan ni pula Zul
hehe ni Mr Daoz
hehe berakhir sudah usia ku yang mencecah 27 tahun.
Thanks again uols ^_^

malas nak taip panjang2 rasa sebak plk tiba2 hahaha...

1 comment :

chenlina said...
This comment has been removed by a blog administrator.