Mar 19, 2015

#TeamPanAsian: Kau Gedik, Kaki Kau Dapat.

hi anak anak,

kisah ni takde lah seperti yang betul2 terjadi, cumanya dimana bola kita ada kawan segedik ini memang kaki lah santapan yang paling terbaik kan?

kalau dah yang bercouple tu, mungkin pasangan anda hanya mampu bertahan pada peringkat muda, bila masuk stage pramatang pasangan anda dah kurang sikit mood nak melayan karenah uols, tapi bila dah lama usia matang? haruslah KAKI juga yang uols dapat kalau tergedik gedik depan.

tapi kata orang tiap pasangan berlainan pattern nya, contoh kau jenis tergedik2 tapi pasangan kau just layankan jer. terbaik kot dapat pasangan yang sempo dan cool. haha Kalau macam tu aku pun nak ok. Aku pakai bikini beli tempe kat pasar! agak2 dia cool tak?



4 comments :

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

kifli meletup tak pe

Kifli Mally said...

@Macikz konah Ias nur hidayahI hahahah carutnya awak ^_^

chenlina said...

chenlina20160119
ray ban sunglasses
ugg boots
official coach factory outlet
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses outlet
cheap jerseys
fake oakley sunglasses
toms outlet
coach factory outlet
tory burch handbags
air max 90
louis vuitton handbags
abercrombie and fitch
ugg outlet
coach outlet
cheap jordans
uggs outlet
nike free runs
cheap nfl jerseys
michael kors outlet online
lebron 11
michael kors outlet
canada goose outlet
ugg boots sale
michael kors outlet online
coach outlet store online
coach outlet
ugg boots sale
toms outlet
hollister outlet
ugg clearance
uggs australia
burberry outlet
nike air max
coach factory outlet online
michael kors outlet
coach outlet store
louis vuitton outlet online
cheap nfl jerseys
as

dada24 Xu said...

coach factory outlet online
valentino bags
louboutin pas cher
moncler outlet online
nike huarache
ugg sale
coach outlet online
jimmy choo
chaussure louboutin
nike cortez shoes
hollister clothing store
mizuno running shoes
nike free run flyknit
canada goose outlet
cheap ray bans
ralph lauren outlet online
coach outlet online
michael kors outlet online
ray ban outlet store online
michael kors canada
polo ralph lauren outlet
adidas nmd r1
coach factory outlet online
pandora charms
yeezy boost
coach outlet online
canada goose outlet
longchamp bag
michael kors outlet
nmd adidas
reebok classic
asics gel kayano
20160806CAIYAN