Apr 1, 2015

Happy bufday Nuffnang

 
Hi anak anak,

aku malam ni termenung depan laptop seperti sudah bertahun tak online dengan laptop usang ku ni.
lepas tu kejap tenung laptop lepas tu belek2 hanphone. 

aku fikir macam ada yang terlupa rupanya memang betul. Aku terlupa nak buat entry cepat cepat klimaks pasal Birthday Nuffnang. Haha

EH kau nak mengampu cium bontot Nuffnang ke?
excuse aku tak kohser nak comolot dengan team nuffnang tu aku just nak tunjuk appreciation aku kat comp advertising kat malaysia ni.

Aku berterima kasih sebab kenalkan aku dengan dunia blog, kenal dengan ramai orang, invite aku ke event yang meriah, dan paling best sekali tak pernah dapat award dan vip access seperti orang lain ^_^

Cerita aku dengan nuffnang terlalu banyak juga lah kalau nak di ikutkan uols,
contoh salah satu <Birthday Bash ke 6>
kalau nak di ikutkan aku punya <cash out> memang banyak kali dah. Cuma aku ni je kekadang malas skit nak berusaha, kalau nak di ikutkan confirm dah boleh jadi kaya raya uols hahah
Last sekali aku update tentang cerita di dalam perjalanan blog aku bersama dengan Nuffnang <Ceritera Nuffnang dan Kifli Mally>

percaya cakap kat aku, memang berbaloi nak comolot jubo dengan nuffnang, or kipas sampai dengan nuffnang sebab nuffnang je yang almost bagi aku keuntungan almost cecah 10K sejak 2009-2014 (middle year 2014) sebab time tu 2014 - current aku dah kurang aktif sikit. 

jadi mungkin dah tak nampak sangat impak nya,.any ways ini short entry aku untuk Birthday Nuffnang.

HAPPY BIRTHDAY NUFFNANG!!!!!

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB