Apr 4, 2015

Mandi manda di Sungai Kanching

hi anak anak,

lama bebenor tak update blog kan, apa kata kita update blog pasal pergi mandi sungai.
walaupun entry ni dah expired tapi tetap gigih nak upload juga haha

sekitar kawasan kat sini takde lah meriah sangat, tapi tempat ni mungkin port yang memang menjadi tumpuan ramai pada musim cuti. Time kita orang pergi ni still lagi cuti sekolah plus on saturday, korang ghaser? memang jamn lah kan.

lepas tu sampai pula memang takde port sebab orang ramai yang datang seawal pagi memang dah crowded kan tempat area tu jadi space untuk nak berjimba pun memang limit.


meriah betul orang yang datang semua ni, very open minded siap ajar macam mana nak terjun style back flip ^_^ memang helpful kifli dah pandai buat style tu takde lah susah mana pun.
geng budak ni kerek sikit bila awal2 tu sebab masing2 tak kenal lagi kan, bila dah nak balik tu semapt snap pic sedas dua. ^_^ kawan dia ni lah yang aku cakap muka sebijik macam faiz dickie tu uols haha. Tak sempat nak snap pic dengan kawan dia pula haha. Kalau tak boleh share kembar sarabanon.
ada banyak gambar tapi rasanya malas nak upload. Korang yang dekat tu boleh je kalau nak datang sini mandi best juga lah. 

tapi kawan aku cakap tu kalau nak lebih private pergi ke level atas tu air dia sejuk lepas tu tak crowded macam kat bawah ni, tapi tu lah penat sikit uols nak menjadi ^_^

kalau korang nak tengok pemandangan sekitar kawansan air terjun ni tengok kat website ni. Sebab dia ada banyak share pic yang cantik2 http://waterfallsofmalaysia.com/01kanching.php

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB