Entry ringkas Laugh Die You, KUMAR is the best @ HGH Convention Center Sentul

 
hi anak anak,

YESSSS!!!! akhirnya dapat juga aku attend secara live ke persembahan lawak antarabangsa di antara pelawak english Malaysia dan Singapore. Sampai sekarang ni rasa seperti macam betul ke aku dapat tengok dorang secara live. 
bagi aku pelawak comedian yang paling aku nantikan dialah KUMAR, selain dari tu Phua Chu Kang pun memang menjadi perhatian ramai yang turun malam tu, India confirm akan pilih KUMAR dan chinese akan pilih Douglas Lim dan juga Phua Chu Kang, dan aku yang malay ni kenalah pilih Rizal VanGeyzel. haha 

tapi dari jenis lawak tu aku lebih prefer kepada KUMAR sebab lawak dia semuanya 18sx. The only transgender standup comedian brought live and fresh from homeland of singapore. Sumpah KUMAR ni sangat kelakar. 




dan terima kasih yang tak terhingga kepada our best person Manoah consulting sebab sudi jemput weols attend event ni, walaupun kita orang tersalah pick seat malam tu haha sebab terlalu over excited nak tengok show dorang ni. Tapi show dorang berempat ni memang berbaloi untuk di tonton.
 bertempat di HGH Convention Center Sentul disini lah mereka semua berkumpul dan menghiburkan semua penonton yang ada. Boleh dikatakan fullhouse event pada malam tu, semua orang turun ok. I respect betul pelawak english ni ramai betul supporter mereka.
 malam tu nasib baik ada Rawlin in the house temankan aku, kalau tak confirm aku akan mati kutu keseorangan gelak tak sia2. Tengok lah wajah orang seperti weols ni, gelak sampai pecah panggung,
 
 so kalian kalau nak tengok show Laugh Die You 2 akan datang menyerang sekali lagi. korang tengok kat poster bawah ni. So tunggu apa lagi jangan lupa beli tiket anda di http://vip.my

No comments :