May 17, 2015

Entry ringkas Laugh Die You, KUMAR is the best @ HGH Convention Center Sentul

 
hi anak anak,

YESSSS!!!! akhirnya dapat juga aku attend secara live ke persembahan lawak antarabangsa di antara pelawak english Malaysia dan Singapore. Sampai sekarang ni rasa seperti macam betul ke aku dapat tengok dorang secara live. 
bagi aku pelawak comedian yang paling aku nantikan dialah KUMAR, selain dari tu Phua Chu Kang pun memang menjadi perhatian ramai yang turun malam tu, India confirm akan pilih KUMAR dan chinese akan pilih Douglas Lim dan juga Phua Chu Kang, dan aku yang malay ni kenalah pilih Rizal VanGeyzel. haha 

tapi dari jenis lawak tu aku lebih prefer kepada KUMAR sebab lawak dia semuanya 18sx. The only transgender standup comedian brought live and fresh from homeland of singapore. Sumpah KUMAR ni sangat kelakar. 




dan terima kasih yang tak terhingga kepada our best person Manoah consulting sebab sudi jemput weols attend event ni, walaupun kita orang tersalah pick seat malam tu haha sebab terlalu over excited nak tengok show dorang ni. Tapi show dorang berempat ni memang berbaloi untuk di tonton.
 bertempat di HGH Convention Center Sentul disini lah mereka semua berkumpul dan menghiburkan semua penonton yang ada. Boleh dikatakan fullhouse event pada malam tu, semua orang turun ok. I respect betul pelawak english ni ramai betul supporter mereka.
 malam tu nasib baik ada Rawlin in the house temankan aku, kalau tak confirm aku akan mati kutu keseorangan gelak tak sia2. Tengok lah wajah orang seperti weols ni, gelak sampai pecah panggung,
 
 so kalian kalau nak tengok show Laugh Die You 2 akan datang menyerang sekali lagi. korang tengok kat poster bawah ni. So tunggu apa lagi jangan lupa beli tiket anda di http://vip.my

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam