Sabahat, Perwatakan dan Sesuatu!

hi anak anak,

aku tak taw kenapa aku pilih tajuk ni? tapi aku rasa macam sesuai je kalau aku nak coret segala buah otak aku kat dalam blog ni.

semalam balik dari lepak kat castle kg baru, lalu kat depan Q bistro bila aku tengok sekumpulan budak remaja, sebaya dengan aku lewat 20an. Bukan main lagi uols lenggang mak minah, lepas tu berjalan sambil gelak ketawa, berceloteh sambil tangan menepuk2 macam Seal gitu bahasa sakainya Anjing Laut. Woof woof gitu.

Happy sangat bila kita tengok mereka happy dengan kawan kawan dorang, kita macam tumpang gembira rasanya dan aku rasa bersyukur sebab aku di kelilingi dengan kawan yang sangat ramai. Dari aku kenal rapat hinggalah yang tak berapa nak rapat. 

Tapi KM apa yang kau maksudkan dengan sesuatu?
alaaaa permbawaan maksud "sesuatu" tu terjebak apabila kau melihat sekumpulan lelaki tapi dari 10KM nampak lenggang kangkung nya.
duduk posing sexy cenggini?

Contoh bila kau makan dekat mana2 restoran/cafe lepas tu di satu meja ni kau nampak susuk tubuh jantan sado yang amat menjadi gilaan wanita zaman sekarang. Tak ketinggalan juga lelaki gitu. Hello sekarang ni market meluas lelaki perempuan semua nak merasa.

Kau pun feeling mengintai, jeling kearah tempat jantan sado tu dengan harapan dia sedar akan kehadiran kau. Kebiasaannya Jantan yang sesuatu ni bila keseorangan sifat maskulin dia tu lebih terjaga dan teratur. Tapi bila kawan-kawan sado jantan tu datang dari situ kau perhatikan segala ciri2 maskulin tu terus bertukar sedikit demi sedikit menjadi ikan duyung versi perempuan.
Bila mereka bergurau, tangan naik dengan pakej jari melentik2 mencucuk kawan mereka sesama sendiri. Ada yang siap feeling rambut sanggul mustika, kau rambut asalnya askar tapi entah macam mana kau boleh dapat aura untuk selak rambut kau dari depan ke belakang, siap dengan ekpresi kepala yenna gitu.

jadi kesimpulan nya disini. Kau pun terus berkata Eh! mamat sado tu macam "sesuatu" je? hahaha nampak tak permainan nya disitu
 ok lah akak nak sap kok lu!

No comments :