May 2, 2015

Terima Kasih Abang Zul, dari saya yang ikhlas

hi anak anak,

sebelum tu korang baca tu kiriman email yang aku dapat ni. Manalah tahu lepas ni gambar abang zul di atas ni mampo pecahkan air ketuban uols haha...Feeling sekeping. 


Zul,

Terima kasih ya..
Jgn risau zul sy faham keadaan dan situasi kat sana..sy x blame sesiapapun..zul
Nak buat cam kita ni kan sesame manusia..klu sume nak difahamkan..
Alamat robot jdnya .. hihi
Sy suka berckp dengan zul ..sbb sy rasa lebih selesa bckp dengan zul pasal bab kerja ni.
Sbb tu lah call zul ..sapa tau nanti klu ape2 hal kat sana, blh zul tolong sekali. Itu jer..
Selain tu takda niat lain.. sy ikhlas zul. Terima kasih sekali lg yer zul

Rgds
mawar


Ok tanggapan pertama yang aku nak dengar dari korang semua? 
hahaha serius email yang formal seperti ini memang membuatkan aku respect gile kat dia cos she got the guts to do so. 

yang penting dik dia panggil aku zul yer instead of KIFLI haha, takpe kita anggap je ni sebagai another platform of compliment. Byeee uolsssss

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB