Terima Kasih Abang Zul, dari saya yang ikhlas

hi anak anak,

sebelum tu korang baca tu kiriman email yang aku dapat ni. Manalah tahu lepas ni gambar abang zul di atas ni mampo pecahkan air ketuban uols haha...Feeling sekeping. 


Zul,

Terima kasih ya..
Jgn risau zul sy faham keadaan dan situasi kat sana..sy x blame sesiapapun..zul
Nak buat cam kita ni kan sesame manusia..klu sume nak difahamkan..
Alamat robot jdnya .. hihi
Sy suka berckp dengan zul ..sbb sy rasa lebih selesa bckp dengan zul pasal bab kerja ni.
Sbb tu lah call zul ..sapa tau nanti klu ape2 hal kat sana, blh zul tolong sekali. Itu jer..
Selain tu takda niat lain.. sy ikhlas zul. Terima kasih sekali lg yer zul

Rgds
mawar


Ok tanggapan pertama yang aku nak dengar dari korang semua? 
hahaha serius email yang formal seperti ini memang membuatkan aku respect gile kat dia cos she got the guts to do so. 

yang penting dik dia panggil aku zul yer instead of KIFLI haha, takpe kita anggap je ni sebagai another platform of compliment. Byeee uolsssss

No comments :