Vlog KM: Chubby Bunny Challenge versi malaysia

hi anak anak,

Jumpa lagi kita yer. wahhhh macam berpuluh tahun tak jumpa kan? rindu kita tak? kalau rindu jom tengok aku buat video game Chubby Bunny challenge ni.

Game ni sebenarnya dah lama like 3 4 5 6 tahun yang lepas.
Game ini hanya memerlukan sepaket Marsh Mellow dan juga sebuah mulut yang lohong atau lobos.

cara main game Chubby Bunny Challenge: 
1. setiap sebijik marsh mellow yang korang sumbat ke dalam mulut kena ada ayat keramat ni. 
"chubby bunny 1"
2. kemudian pass kat semua orang dan makesure mereka semua dapat makan "chubby bunny 1" 
3. ulang step 1 & 2 sampai berapa bijik boleh masuk ke dalam mulut korang. 

tips: makin besar ruang mulut uols makin banyak marsh mellow yang boleh di sumbat haha 
so have fun guys ^_^


No comments :