May 29, 2015

Vlog KM: Chubby Bunny Challenge versi malaysia

hi anak anak,

Jumpa lagi kita yer. wahhhh macam berpuluh tahun tak jumpa kan? rindu kita tak? kalau rindu jom tengok aku buat video game Chubby Bunny challenge ni.

Game ni sebenarnya dah lama like 3 4 5 6 tahun yang lepas.
Game ini hanya memerlukan sepaket Marsh Mellow dan juga sebuah mulut yang lohong atau lobos.

cara main game Chubby Bunny Challenge: 
1. setiap sebijik marsh mellow yang korang sumbat ke dalam mulut kena ada ayat keramat ni. 
"chubby bunny 1"
2. kemudian pass kat semua orang dan makesure mereka semua dapat makan "chubby bunny 1" 
3. ulang step 1 & 2 sampai berapa bijik boleh masuk ke dalam mulut korang. 

tips: makin besar ruang mulut uols makin banyak marsh mellow yang boleh di sumbat haha 
so have fun guys ^_^


1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam