Jun 28, 2015

Dalam aplikasi Waze pun boleh flirt.

Hi anak anak,

siapa sini pengguna tegar waze
rasanya uols semua confirm pernah pakai application ni kan? 
kalau korang tak suka pakai waze pun mungkin korang pakai googlemaps kan?

sudah menjadi kebiasaan bagi KM kalau nak pergi ke lokasi baru confirm Waze memang penyelamat aku. Life savior kekdah nya. Plus aku suka waze sebab dia jenis friendly user. Senang nak indicate jalan mana yang KM nak gunakan.
 
eh korang tahu kan Waze ni narrator voice tu boleh tukar ke bahasa melayu kan?
500 meter belok ke kiri.
anda sudah bersedia? saya sudah! ahaha memang funny rasanya tapi itu yang membuatkan waze ni best.

kalau korang jenis yang banyak kawan kat Waze tu, for sure tiap kali korang online waze ni, rakan dalam list korang sure akan beep beep. So korang pun boleh beep beep mereka balik.

tapi ada juga yang KM tak berapa kenal, atau just main approve orang je. cuba tengok mesej screen kat bawah ni
 haha nasib baik ayat2 yang sopan je KM dapat, kalau dapat yang berbaur lucah? nangis kejap ^_^

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam