Jun 15, 2015

Food Review: Berkenan dengan Menu Duol Salmon di Restoran Alessio @ Publika Kuala Lumpur

Hi anak anak,

food review kali ni di datang khas dari Restaurant Alessio yang terletak di Publika Kuala Lumpur. Menu yang di served kat kita orang semua memang akan membuatkan terliur dan terus terfikir mana nak dapatkan menu yang berdekatan dengan tempat tinggal korang kan?

tapi kepada mereka yang stay dekat area Publika amatlah di galakkan untuk pergi ke Alessio dan korang confirm akan terasa santai sebab dekorasi berkonsepkan casual dan rehat, bagi mereka yang memerlukan suasana yang private ketika menjamu selera di sini adalah pilihan yang bijak! 
 ok sekarang mari kita tengok susunan menu untuk review kali ni.

Starter:
Paradiso - Fruit Cocktail salad di hidang dengan Buah kelapa yang segar. RM 19
 
 Lava Grilled Black Pepper Lamb Kebabs - RM15

Main menu:
 Twin Duck Spaghetti - RM 27
Spicy Chicken Pizza - RM 25    
miahahaha pizza ni sangat sedap ^_^
Pizza Trio – Best of 3 worlds, Pepperoni pizza, Hawaiian Pizza & Wild Mushroom - RM 33
Duo Salmon - RM 29

‘Coconut Island King' - RM 28
Sewaktu di hidang ianya datang dengan dua jenis roti. Korang boleh pilih mana yang berkenan.
 Tuscan Lamb Shank - RM 49
dihidang bersama dengan mash potato

Basmati Nasi Lemak Muhibbah House special Nasi Lemak Muhibbah! - RM 28
Nasi lemak ni dihidang bersama dengan ayam goreng berempah, ikan tenggiri, dan udang masak butter.
 Twin Naked Lobster Thermidor - RM 168

Dessert
fruits deco dan creme brulee.

kalau nak tahu dengan lebih lanjut korang boleh tengok update dan info di facebook mereka Alessio Publika.Atau hubungi mereka seperti dibawah:

03-6211 2838

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam