Food Review: Berkenan dengan Menu Duol Salmon di Restoran Alessio @ Publika Kuala Lumpur

Hi anak anak,

food review kali ni di datang khas dari Restaurant Alessio yang terletak di Publika Kuala Lumpur. Menu yang di served kat kita orang semua memang akan membuatkan terliur dan terus terfikir mana nak dapatkan menu yang berdekatan dengan tempat tinggal korang kan?

tapi kepada mereka yang stay dekat area Publika amatlah di galakkan untuk pergi ke Alessio dan korang confirm akan terasa santai sebab dekorasi berkonsepkan casual dan rehat, bagi mereka yang memerlukan suasana yang private ketika menjamu selera di sini adalah pilihan yang bijak! 
 ok sekarang mari kita tengok susunan menu untuk review kali ni.

Starter:
Paradiso - Fruit Cocktail salad di hidang dengan Buah kelapa yang segar. RM 19
 
 Lava Grilled Black Pepper Lamb Kebabs - RM15

Main menu:
 Twin Duck Spaghetti - RM 27
Spicy Chicken Pizza - RM 25    
miahahaha pizza ni sangat sedap ^_^
Pizza Trio – Best of 3 worlds, Pepperoni pizza, Hawaiian Pizza & Wild Mushroom - RM 33
Duo Salmon - RM 29

‘Coconut Island King' - RM 28
Sewaktu di hidang ianya datang dengan dua jenis roti. Korang boleh pilih mana yang berkenan.
 Tuscan Lamb Shank - RM 49
dihidang bersama dengan mash potato

Basmati Nasi Lemak Muhibbah House special Nasi Lemak Muhibbah! - RM 28
Nasi lemak ni dihidang bersama dengan ayam goreng berempah, ikan tenggiri, dan udang masak butter.
 Twin Naked Lobster Thermidor - RM 168

Dessert
fruits deco dan creme brulee.

kalau nak tahu dengan lebih lanjut korang boleh tengok update dan info di facebook mereka Alessio Publika.Atau hubungi mereka seperti dibawah:

03-6211 2838

No comments :