Gambar abstract di sekitar pool party blogger by Sidney (iPhone Camera)

 
hi anak anak,

Pada minggu yang sudah salah seorang blogger otai "food Blogger" ada buat parti khusus untuk rakan2 blogger yang terdekat, jadi aku selaku mak hayam besar untuk kiflimally.com ni tak ketinggalan untuk turut sama menghavockan party tersebut.

Tapi kali ni aku bukan nak cover story pasal party ni, yang story tu rasanya lambat lagi nak up kan sebab tengah tunggu certain update hehe. Tapi dalam masa yang sama aku ada snap beberapa gambar di sekitar pool side di mana lokasi party tersebut di adakan ^_^
 
 

No comments :