Jun 15, 2015

Western Melayu Review: Eye's Steak di area Pantai Dalam @ Kuala Lumpur

hi anak anak,

Food review kali ni di datang khas dari area Pantai Dalam KL, siapa yang familiar dengan kesibukan yang tak pernah putus menerima kunjungan dari pelanggan yang memburu makanan kegemaran. Kali ni review kita tertumpu pada masakan ala western, peniaga dan owner mereka ada orang melayu yer.
air buah!
 
kepada penggemar air buah, rasanya tiada masalah untuk korang dapatkan buah kegemaran korang di kedai makan ni, kalau air buah dia ada confirm semua air panas dan sejuk pun turut ada. Cuma perlu order mengikut citarasa tekak memasing je.

Jom kita tengok keunikan cara Eye's Steak ini menyediakan sajian ala Western. 
 RIB-EYE Steak (Medium rare) - untuk texture daging tu korang boleh request di masak mengikut citarasa individual

mixed grilled
Grilled Chicken With Butter Rice & Tumeric Sauce
Aglio Olio Prawn Pasta
Grilled Chicken Breast
Mash Potatoes
chicken chop
 Chicken Chop Sizzling 

Kepada korang yang nak datang berkunjung kat kedai ni disebabkan oleh tempat yang sangat pack dan crowded korang boleh je parking di tepi jalan sebab, time aku datang ni pun parking space kebanyakan nya memang dah penuh. Nampak tak kemeriahan suasana di Bazaria pantai.
Bagi korang yang berminat dan terliur sebekas, amatlah molek jika korang cari tempat mereka di sini:

Alamat
GM05-09 & GM05-10,
Bazaria Pantai,
Jalan Pantai Permai 2, Pantai Dalam,
59200 Kuala Lumpur

Operasi: Everyday : 6 pm to 12 am

Contact: Halim 017-2563283 / Anisah 011-12353984

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam