Western Melayu Review: Eye's Steak di area Pantai Dalam @ Kuala Lumpur

hi anak anak,

Food review kali ni di datang khas dari area Pantai Dalam KL, siapa yang familiar dengan kesibukan yang tak pernah putus menerima kunjungan dari pelanggan yang memburu makanan kegemaran. Kali ni review kita tertumpu pada masakan ala western, peniaga dan owner mereka ada orang melayu yer.
air buah!
 
kepada penggemar air buah, rasanya tiada masalah untuk korang dapatkan buah kegemaran korang di kedai makan ni, kalau air buah dia ada confirm semua air panas dan sejuk pun turut ada. Cuma perlu order mengikut citarasa tekak memasing je.

Jom kita tengok keunikan cara Eye's Steak ini menyediakan sajian ala Western. 
 RIB-EYE Steak (Medium rare) - untuk texture daging tu korang boleh request di masak mengikut citarasa individual

mixed grilled
Grilled Chicken With Butter Rice & Tumeric Sauce
Aglio Olio Prawn Pasta
Grilled Chicken Breast
Mash Potatoes
chicken chop
 Chicken Chop Sizzling 

Kepada korang yang nak datang berkunjung kat kedai ni disebabkan oleh tempat yang sangat pack dan crowded korang boleh je parking di tepi jalan sebab, time aku datang ni pun parking space kebanyakan nya memang dah penuh. Nampak tak kemeriahan suasana di Bazaria pantai.
Bagi korang yang berminat dan terliur sebekas, amatlah molek jika korang cari tempat mereka di sini:

Alamat
GM05-09 & GM05-10,
Bazaria Pantai,
Jalan Pantai Permai 2, Pantai Dalam,
59200 Kuala Lumpur

Operasi: Everyday : 6 pm to 12 am

Contact: Halim 017-2563283 / Anisah 011-12353984

No comments :