OOTD Kifli Mally: Digari dengan bertemakan Splash of Color #POTD #OOTD

Hi anak anak,

gamaknya KM nak buat OOTD di malam hari, di depan mamak nana area sri permaisuri ni. Actually ni event sesudah berbuka puasa bersama dengan TKG Crew bertemakan splash of color. Korang nampak tak stick color in the dark tu, gigih betul kawan aku beli semua accessories ni semata untuk meriahkan majlis katanya. 

Lepas tu event berbuka bersama tu pun aku tak taw bila nak update. For sure kena maki je lepas ni sebab lambat update. Tapi takpe budak2 ni semua dah faham yang aku ni memang jenis lambat update hahahah.

let say event tu hari ni, so aku akan update 2 bulan selepas tu hahah..macam gampang tak perangai aku, no wonder lah blog ni tak pernah pergi jauh, makin bersawang dengan bulu lebat adalah ....haishhhh!!!!
 
 jadi kesudanhan malam tu terus sambung lepas sampai ke pagi hahaha al maklumlah dah kira genap almost 2 tahun kita orang tak lepak seperti ni taw. Haishhh rindu betul zaman kerosakan akidah haaha...Tapi sekarang ni dah baik sikit. Gituuuuuuuuuuuuuuuuuu....
 
 ok lah KM chaw dulu...later chat lagi ok.

No comments :