Jul 7, 2015

OOTD Kifli Mally: Digari dengan bertemakan Splash of Color #POTD #OOTD

Hi anak anak,

gamaknya KM nak buat OOTD di malam hari, di depan mamak nana area sri permaisuri ni. Actually ni event sesudah berbuka puasa bersama dengan TKG Crew bertemakan splash of color. Korang nampak tak stick color in the dark tu, gigih betul kawan aku beli semua accessories ni semata untuk meriahkan majlis katanya. 

Lepas tu event berbuka bersama tu pun aku tak taw bila nak update. For sure kena maki je lepas ni sebab lambat update. Tapi takpe budak2 ni semua dah faham yang aku ni memang jenis lambat update hahahah.

let say event tu hari ni, so aku akan update 2 bulan selepas tu hahah..macam gampang tak perangai aku, no wonder lah blog ni tak pernah pergi jauh, makin bersawang dengan bulu lebat adalah ....haishhhh!!!!
 
 jadi kesudanhan malam tu terus sambung lepas sampai ke pagi hahaha al maklumlah dah kira genap almost 2 tahun kita orang tak lepak seperti ni taw. Haishhh rindu betul zaman kerosakan akidah haaha...Tapi sekarang ni dah baik sikit. Gituuuuuuuuuuuuuuuuuu....
 
 ok lah KM chaw dulu...later chat lagi ok.

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam