Jul 12, 2015

Gadget wishlist 2015/2016 - Lily the loyal drone

hi anak anak,

sekarang ni kita memang dah sedia maklum gadget yang terbaik dalam membuat video clip adalah camera drone, sekarang ni orang buat macam macam video clip dari drone ni. 

Apa itu drone? - Drone ni boleh dicategorikan sebagai pesawat kecil yang dilengkapi dengan alat camera dan video.

Apa yang bestnya drone ni sebab dia boleh snap video kita dari ketinggian dan dari segi keluasan sesebuah tempat yang kita pergi tu. Ada banyak jenis dan brnad drone ni tapi apa yang membuatkan KM lebih tertarik adalah untuk memiliki (akan datang InsyahAllah) iaitu Drone LILY


YES LILY - The camera that follows where ever you go.
https://www.lily.camera/ 

benda ni belum lagi release sampai ke malaysia tapi dorang dah start buat pre-order dimana korang boleh order dengan harga yang lebih murah. Sebab sebelum ianya masuk market pada tahun depan kemungkinan harga dia makin menjulang naik. 
Harga Preorder:
$599 price × 1 quantity + $20 shipping = $619 @ RM 2347.43

Harga pasaran akan datang: 
 $999 price × 1 quantity + $20 shipping = $1019@ RM 3864.35

nampak tak jumlah perbezaan nya kat situ. Wohooooo sangat mahal yer, tapi takpe tahun depan kalau ada rezeki pasti KM akan beli juga satu sebagai collection ^_^

untuk maklumat lebih tentang drone ni korang baca je kat sini FAQ

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam