Jul 8, 2015

Lepas ni semua orang mahir membuat lontong resepi sendiri.

hi anak anak,

Raya semakin lama semakin dekat pada penghujung nya. Terasa rindu pada kampung halaman pula kan? Apa lagi yang bermain di dalam fikiran ni kalau bukan juadah beraneka macam di hidangkan pada hari raya.

 tak cukup dengan juadah yang disedikan oleh mak, berkunjung pula kat rumah sanak saudara kan? aduhhhhh memang dah tak sabar betul nak beraya ni haha. Nak makan dengan rendang, ayam masak beraneka rasa, kuih muih ada lontong. EH Lontong?

bercakap tentang Lontong ni? siapa disini penggemar Resepi Lontong? Sebab KM nak bagi tahu kat semua pembaca blog KM ni, di mana Chef Ismail ada memperkenalkan resepi baru Lontong di dalam pek baru #MameeChefLontong. Wow serius uols semua mesti tak percaya kan? Apa yang pasti KM dah tahu rasa #MameeChefLontong ni, siap masak sendiri kat rumah.
Tak tahu pula KM boleh mengidam nak try sendiri bagaimana rasa dan resepi yang di sediakan oleh Chef Ismail. Kalau korang nak tahu, rasa dia sama seperti dengan juadah asli yang disediakan oleh Chef Ismail sendiri. Haipppp dah nama pun resepi ciptaan Chef Ismain, rasa dan kualiti harus lah sama kan....Selain dari itu concept mee dia di perbuat khas dengan cara Mee Tarik.  
wah meriahnya kepada mereka yang bekerja sempena Hari Raya nanti, korang boleh lah rasa #MameeChefLontong ni yer! takde lah terasa sebak merindukan masakan lontong ni.
ok lah KM nak sambung makan lagi #MameeChefLontong yang sedap ni!!! Ingat LONTONG, ingtlah #MameeChefLontong. haha.

nak tahu dengan lebih lanjut tengok je segala resepi yang disediakan oleh Chef Ismail kat facebook page mereka.
#mameecheflontong
 

4 comments :

dada24 Xu said...

polo ralph lauren men
reebok
jordans
burberry bags
cheap ray ban sunglasses
nike air max 90
michael kors outlet clearance
coach outlet store
adidas gazelle
nike free flyknit 5.0
true religion outlet
omega replica watches for sale
uggs canada
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
polo ralph lauren outlet online
fitflops shoes
jimmy choo outlet store
versace sunglasses wholesale
wholesale nike shoes
tiffany jewelry outlet
discount oakley sunglasses
oakley sunglasses outlet
lebron james shoes 2016
cheap ray bans
coach factory outlet online
tiffany jewelry
ralph lauren uk
coach factory outlet
true religion
ray bans
coach outlet online
black timberland boots
pandora charms uk
cheap nfl jerseys
20160806CAIAYN

dong dong23 said...

hermes bag
gucci outlet
mont blanc pens
timberland outlet
kevin durant shoes
adidas shoes
cheap rolex watches
coach factory outlet
adidas nmd
uggs on sale
timberland boots
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
cheap jordan shoes
coach factory outlet
jordan retro 3
polo shirts
true religion jeans
oakley sunglasses
christian louboutin flats
ugg boots
christian louboutin sale
ed hardy clothing
jordan 3
nike roshe run
louis vuitton handbags
mont blanc pens
uggs sale
coach outlet online
ugg boots
ray ban sunglasses outlet
ugg boot uk
ralph lauren outlet
louis vuitton
lebron james shoes 2015
polo ralph lauren outlet
giuseppe zanotti sneakers
coach outlet
toms
jordans
20168.16wengdongdong

dong dong23 said...

ugg boots
canada goose outlet
louis vuitton
christian louboutin sale
louis vuitton outlet
adidas yeezy 350
ugg uk
ray ban sunglasses
adidas yeezy
ugg outlet
20169.29wengdongdong

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam