Jul 16, 2015

mereka pecahkan pasu bunga pula kali ni.

hi anak anak,

kali ni memang mencabar kesabaran betul budak dua ekor ni, pantang rumah kosong je confirm ada je barang dia nak pecah, dua budak ni kalau rumah kosong je dia akan berlari dari dapur hingga ke bilik lepas tu semua benda dia nak langgar panjat dan terbalik kan,
 
kalau iron board tu jangan cakap lah, tiap2 malam boleh di katakan terbalik di buatnya. 

dah masuk penghujung ramadhan ni dia boleh pula buat onar bila Km dan housemate takde. Haish. tu pun nasib baik kawan aku patah balik sebab nak ambil kuih tertinggal atas meja. Terus kawan KM laporkan kat dalam group pasu perhiasan tepi TV tu dah pecah, siap snap pic post kat group. 
 
Berdesup terus drive balik rumah, yang penting sampai je rumah tu budak2 ni tak nampak langsung rasa bersalah tu, siap bersihkan bulu, jilat paws gitu. KM menggila lah time tu, aku hidup kan vacuum tu aku kejar dua ekor ni sampai ke belakang, lepas tu kunci biar duduk dalam gelap utk seketika. Dua ekor ni memang takutkan bunyi dan benda vacuum tu sekali. 

Itu je cara nak ajar budak2 ni. Lepas tu KM dah biasakan dorang ni tak boleh nak bersantai kat dalam bilik, kena duduk luar. Dua ni pantang nampak KM lepak kat mana2 confirm dia nak ikut. Even sampai masuk ke dalam bilik air dia pun nak juga ikut haish. 
 tak per lah, benda dah nak jadi, nak buat macam mana kan haish ^_^
apa pun KM tetap sayangkan dua ekor ni tapi apa yang penting kena tegas sikit biar dorang ni takut. Katanya padahal tiap malam tidur bersama hahahaha

4 comments :

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

柯云 said...

2016-03-04keyun
abercrombie & fitch
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
marc jacobs outlet
oakkey sunglasses
coach outlet store online
louis vuitton outlet stores
cheap ugg boots
replica rolex watches
jordan retro 11
louis vuitton purses
fake oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton purses
coach outlet
coach factory outlet online
coach outlet store online clearance
louis vuitton purses
michael kors outlet
air max 95
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet
louboutin femme
concords 11
kobe shoes 11
michael kors outlet
instyler
cheap oakleys
hollister clearance
michael kors outlet online
canada goose coats
mulberry uk
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
michael kors outlet online

dada24 Xu said...

pandora charms outlet
coach factory outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors canada
ugg australia outlet
canada goose jackets
sac longchamp
coach factory outlet online
nike flyknit racer
nike air max 90
pandora charms sale clearance
designer handbags wholesale
skechers outlet
louis vuitton handbags
mont blanc pens outlet
fitflops shoes
ray ban sunglasses
birkenstock shoes
kate spade outlet online
louboutin shoes
birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
michael kors outlet online
louis vuitton purse
ralph lauren uk
ugg outlet
air max 90
adidas superstars
christian louboutin sale
yeezy boost 350 balck
michael kors handbags
20160806CAIYAN

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam