Jul 11, 2015

Review pendek: Berbuka puasa di Zaiton Tomyam Ampang, terpikat dengan sambal telur ikan bilis.

hi anak anak,

kali ni KM nak buat entry yang sangat ringkas, di mana hari ni KM berbuka kat restoran area ampang iaitu Zaiton Tom Yam. KM suka makan kat sini walaupun tak kerap tapi bila part mengidam tu datang serius aku akan terjah kedai ni. 

normally kalau ke sini pasti ditemani oleh Zuzu and kawan2 yang lain. Normally kedai ni lebih dikenali dengan menu pecal lele atau ayam. Tapi since KM diperkenalkan dengan sambal telur ikan bilis tu terus sampai sekarang melekat. haha ^_^
 
Apa yang KM suka kat restoran ni iaitu Sambal Telor Ikan Bilis. Yessssss itu memang pujaan hati KM setakat ini. Memang kalau dapat makan confirm tak akan pandang kiri kanan.

sorry lah KM tak sempat nak snap pic Sambal telur iKan bilis tu, takpe nanti KM akan try untuk dapatkan dalam entry seterusnya ok. 
Untuk sesiapa nak makan kat sini atau berbuka, KM sarankan better korang call dulu atau buat tempahan siap2 or else nanti datang kedai tutup, balik dengan air mata berlinangan gitu.

Address: Flas Taman Dato' Ahmad Razali Jalan Ampang.
Operation Hour: 5.00pm - 1.00am
Contact: 016-2807872 / 012-3841336

2 comments :

suezen said...

fuh boleh try ni......selamat ari raya kifli

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam