Aug 28, 2015

Jangan lepas kan peluang untuk berkunjung ke ILM Festival. Altimet dan Mizz Nina pun ada!!

Hi Anak anak semua,

Seperti yang di warwarkan, korang semua sudah sedia maklum kan, di mana  ILM Festival yang tak lama lagi ni bakal berlangsung secara Live, Meriah dan Havocnya di area Stadium Shah Alam pada 30Aug 2015 Festival ini bermual dari jam 10pagi hingga 11 malam.
 
Di antara 30 selebriti tempatan dan luar negara yang turut serta menjayakan ILM Festival ini.

cuba korang bayangkan lebih dari 30 artis dan personaliti antarabangsa dan tempatan daripada pelbagai genre karya dan hiburan; antaranya fotografi, karya graffiti, seni pertahanan diri,sukan papan lungsur ,nasyid, kaligrafi, komedi dan yang lain-lain lagi. Semua bersatu di dalam satu bumbung, sebagai pencinta seni. Yang menariknya aktiviti yang di tawarkan pada hari tersebut memang meriah gile, high impact kata omputih ^_^

contoh seperti: Kita ada Mizz Nina, Altimet, Muadz Dzulkefly, Shazet Sound, Omar Regan, Baba Ali dan banyak lagi

Rugi kalau korang tak datang, dan bagi mereka yang datang tu memang berbaloi dan manfaat kan sehabis boleh yer.

So korang jangan lupa ok, cepat pergi beli tikcet yang terawal dan termurah hanya dengan serendah RM55. Dan di ikuti harga tertinggi iaitu RM1062. Hah yang seat Violet Zone ni kenalah lebih meriah dan lebih diberi keutamaan kerana mereka  adalah "VIP RM1062" termasuk lah:

1.VIP Parking  
2. Numbered seating  
3. Backstage Pass  
4. Dinner  
5. Free Gift  
6. Group Photo 
 
 korang boleh dapatkan ticket dengan harga RM55, RM108, RM161, RM257, RM 373 dan RM1,062.

tapi sebelum tu, korang tengok dulu apa yang Mzz Nina ni cuba nak sampaikan. Teaser Video dari Mizz Nina (Designer & Singer)


Hellooooo, ni KM nak bagi tahu 30Aug nanti ni dekat Stadium Shah Alam pada 30Aug 2015 (10pagi - 11malam)Ada Festival...
Posted by Kifli Mally on Tuesday, August 25, 2015
 
Antara aktiviti yang menarik contoh seperti remaja yang amat menggilai aktiviti skateboard. orang kuat dalam bidang ini di Malaysia adalah Joe Ipoh dan tampil khas datang dari jauh iaitu Jordan Richter skateboarder no 1 dunia dari USA. Kepada remaja di luar sana rugi kalau korang tak participate dalam ILM Festival kali ni.
kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut boleh je follow update mereka di:

 Selamat bersantai sambil menikmati pengembaraan yang menarik di sana ok.

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam