Movie Age of Tomorrow, cerita sampah.



hi anak anak,
ayooooo taotally cerita ni macam sampah, bukan macam uols tapi ini sememangnya sampah. Kenapa boleh released kat wayang T_T nangis tengok capabilities mereka di dalam menghasil CGI. Yet still much better than CGI movie tempatan kita. Tapi dorang kan lebih hebat di dalam menghasilkan CGI ni.

nak sambung nangis tengok CGI dia, tak sampai setengah jam layan movie ni aku fast forward kan / skip sebab nak tengok ending dia macam mana. Gosh ending dia lagi macam SAMPAH!!!!!!! hahahaha totally ROTTEN Uols. 

Kalau korang nak download or tengok please fikir panjang cerita ni SAMPAH!!!!!
 hahahaha


tapi kalau cerita ni yang ni Edge Of Tomorrow ahaks!!! jangan cakap ni terbaik ^____^