Aug 23, 2015

Movie Age of Tomorrow, cerita sampah.



hi anak anak,
ayooooo taotally cerita ni macam sampah, bukan macam uols tapi ini sememangnya sampah. Kenapa boleh released kat wayang T_T nangis tengok capabilities mereka di dalam menghasil CGI. Yet still much better than CGI movie tempatan kita. Tapi dorang kan lebih hebat di dalam menghasilkan CGI ni.

nak sambung nangis tengok CGI dia, tak sampai setengah jam layan movie ni aku fast forward kan / skip sebab nak tengok ending dia macam mana. Gosh ending dia lagi macam SAMPAH!!!!!!! hahahaha totally ROTTEN Uols. 

Kalau korang nak download or tengok please fikir panjang cerita ni SAMPAH!!!!!
 hahahaha


tapi kalau cerita ni yang ni Edge Of Tomorrow ahaks!!! jangan cakap ni terbaik ^____^

4 comments :

Myra Azraff said...

edge of tomorrow feveret ! suka tengok ulang2. ending best haha

Sizzling Suzai said...

haahahha seb beik x tgk kat wayang lol

chenlina said...

chenlina20160119
uggs outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
p90x
louis vuitton outlet
hollister clothing
ray ban sunglasses outlet
coach outlet store online
chanel outlet
tory burch outlet
ugg boots on sale
tod's shoes
chanel handbags
hollister
kids uggs on sale
louis vuitton outlet
true religion jeans outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses
chanel bags
coach outlet
michael kors outlet online
abercrombie & fitch
coach outlet online
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
nike roshe run women
ugg boots
ed hardy clothing
michael kors outlet
michael kors outlet
cheap jordan shoes
air max 95
tods shoes
canada goose coats
replica watches
ugg boots
as

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam