Quick update: TKG Crew Penang trip #MerdekaHipe

hi anak anak,

its gonna be quick and short update. Ok malam ni KM dan crew yang lain akan berkumpul tepat pukul 12 kat nana before semuanya start to depart. As usual masing2 akan bersiap sedia untuk buat checking list. Masing2 dah well planned nak buat apa kat penang nanti. haha so excited.

so early this morning, batch pertama dah selamat tiba untuk checked in dekat bungalow yang kita orang bakal stay untuk sepanjang weekend di penang nanti.

The house is quite huge and every facilities pun lengkap so itu sangat diperlukan oleh group 17 orang seperti kami.
 
 
 
 
 
 
 
 
ok lah itu je update untuk kali ni, pengetua weols sangat tegas so kena punctual. see you guys soon!!!!

No comments :